Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
K550i program,oyun,tema
Sponsorlu Bağlantılar
Mkac1
Üye
Konu Sahibi
K550i program,oyun,tema
K550i program,oyun,tema larınızı burada paylaşın LÜTFEN..!
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradan ulaşabilirsiniz lütfen sizler de paylaşım yapın..
sesking
Üye
bu sitede bulabılırsın hpsı calısıyor
Revengeful
Emekli Yönetici
teşekkür
qwedcsxaz
Üye
sesking alıntı yapmışın ordada aynısı yazıo
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
java olan bütün program , oyun hepsini k550i çalıştırıo bnm telefon da bu.. maxi cep te birsürü java oyun ve program var tema istersen tema yapma programını indir ya da normal sony ericsson teması diye indir genelde uyar telefonuna ...
kartal541
Üye
SAOL ÇOK GÜZEL TEMALAR FELAN VAR BAKIN BİDE BU BUNADA BAKIN NE ARARSANIZ VAR
ne ararsanız bulabilirsiniz ama indirdikten sonra bir virüs taraması yapın telefonunaza virüs girmesin mazallah
saygılarla...
bobert2
Üye
Oyun yapma programı varmı? bana lazımda
Telim:Sony Ericsson w550i
--------------- Ekleme ---------------
Pardon ama bunlar program değilki nasıl yapıcam ben oyun programı .jar ile kodları nereden bulacam?
Eyer kodla oluyorsa tmm derim dier türlü programla olması lazım cünkü ben bi oyun indirdim onun içini açtım
a.jar - b.jar - c.jar -d.jar ..... z.jar a kadar qidiyor ve başka bi klasörlerde var ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum...
Onlara bakarak yapsak olmuyor resimler de var onları felan nasıl ayarlıcaz bi program veririrsen sevinirim eyer bulduysan pay... yapmak istemiyorsan tek bana vericeksen msn'eme atarsan sevinirim..
MSNem: [email protected] ---İletini bekliyorum Bana sadece Oyun yapma programı yolla yeter kardeşş...
Eyer online değilsem 1 ileti,mail yollarsan sevirim...
şimdiden saol kardeşş.
vgvgvg
Üye
arkadaslar k550i'de oyun yüklüorum kur deyince işlem başarısız diyo bilen varmı neden oldugunu
pucaca
Üye
saol bea
trhon1903
Üye
tşkkür
fokurfokur
Üye
kardeş aynısı bendede oluyo bulabildinmi acaba nedenini.