K3765-Z model vodafone vodemi türkcell hattı takarak vınn olarak kullanabılmek mümkünmü?

Sponsorlu Bağlantılar

vurall86

Üye
    Konu Sahibi
K3765-Z model vodafone vodemi türkcell hattı takarak vınn olarak kullanabılmek mümkünmü?
Arkadaşlar bende vodafone K3765-Z model vodem bulunmakta anlaşmam sona erdi ve ücretlendirme arttı. Bende vodemi kontürlü hat ile kullanmak istiyorum fakat bulundugum mekan da vodafone edge hızında cekıyor burada türkcell 3g hızında baglantı yapabılıyor benım sızden rıcam eger bılgınız varsa elımde olan K3765-Z model vodeme vınn yazılımı yüklemek için ne yapmam gerektiğini belirtirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Vınn yazılımı yükleyemezsiniz, fakat italatcı firmanın orjinal yazılımını yükleyerek tüm hatlarda kullanabilirsiniz. Modemin markası ile italatcı firmanın yazılımını kurun.
Türkcell in kendi yazılımı ile sadece türkcell hatta izin nverirken, italatcı firmanın yazılımını yükledim ve tüm hatlar ile kullanabiliyorum.

Vodeme vınn yazılımı yüklenmez , orjinal yazılımını yüklemeniz lazım.

vurall86

Üye
    Konu Sahibi
teşekkur ederım zaman ayırıp cevap yazıdıgın ıcın sen bu sekılde kullanıyorsan benım tam olarak ne yapmam gereğını anlayamadım bana lınklı olarak işlemi anlatır mısın ? veya görsel olarak senı yoruyorum ama kusura bakma burda cok zayıf cekıyor vodafone yardımına ıhtıyacım var ... ıthalatcı yazılımını nasıl kurabılırım yardım edersen

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Marka modeli ne ?

• Beğen
Tepkiler: rameower
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
O modeli , markası o değildir, sonuçta onu vodafone üretmiyor. Sadece ismini veriyor. Markası bilgisayarda gözükür. Anlıyorsan biraz karıştır, bulursun.

memo242

Üye
yeni çıkan kampanya da tüm modeller ZTE gibi ZTE k3765 şimdi bu modelle ne yapılabilir voice özelliği nasıl kullanılır.Simlock da vardır şimdi bunda...

vurall86

Üye
    Konu Sahibi
markasını nereden ogrenecez bılemıyorum ustacım soylersen bakıyım????

vurall86

Üye
    Konu Sahibi
O modeli , markası o değildir, sonuçta onu vodafone üretmiyor. Sadece ismini veriyor. Markası bilgisayarda gözükür. Anlıyorsan biraz karıştır, bulursun.

? markasını nereden ogrenıyoruz usta soylersen bakayım yardımcı ol

Üst Alt