K.v.K Hakem Heyeti(Acil Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selman_ogun

Üye
    Konu Sahibi
K.v.K Hakem Heyeti(Acil Yardım)
Arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim bazı sorularım olacaktı benim telefonun faturası başka bir ismin üzerine kayıtlı hakem heyetine başvururken faturada ki ismin mi başvurması gerekmektedir.Öyleyse Başka bir alternatifi yok mu bu işin.

Telefonun birebir değişmesi nasıl olur yine hakem heyetinin kararlarıylamı oluyor bide

Hakem Heyetine başvurulması sonucunda sonuç ne kadar zaman sonra çıkar yardımcı olursanız sevinirim .

alenkolik

alenkolik

Üye
Fatura kimin üzerine ise basvuruyu o yapmak zorunda. Başka alternatifi yok. Sen basvurursan belki kazanirsin hakem heyetinde, ama karsi taraf hakem heyeti kararına itiraz edip mahkemeye basvuracaktir mahkemede fatura senin uzerine olmadigi icin karsi tarafin davasini kabul edecektir.

Telefon degisimi once hakem heyeti karari ile olur tabi karsi taraf itiraz etmez ise ki % 100 edecek son karari mahkeme verir.

Hakem heyeti kararlarinin cikmasi kurulun toplanma zamanina göre degisir. 1 ayda da cikar 3-4 aydada ama aşağı yukari 1 aydir netice.

selman_ogun

Üye
    Konu Sahibi
bilgilendirme için teşekkürler alenkolik..

- - - Eklendi - - -

peki hakem heyetinde kimler bulunuyor?

alenkolik

alenkolik

Üye
Rica ederim. Kaymakam baskanliginda hukukculardan (avukatlar) olusuyor heyet.

enes-1907

enes-1907

Üye
ben bu hakem heyeti derken anlatılmak isteneni anlamadım...bir telefonun değişmesi için 3 kere aynı arızadan servise gitmesi lazım.%100 değiştirmek zorundalar kanunlara göre..ben k.v.k teknik serviste çalışmış biri olarak bnm bildğim heyet k.v.k teknik servisin kendi karar heyetidir. bu heyetten istediğinizi alamazsanız onun dısında yasal yollardaki heyetlere başvurulur ...k.v.k nın heyetinde telefon iade alınıp alınmayacagına karar verir telefonun değşimine değil..isterse telefon alınalı 1.5 sene geçsin mesela telefon 600 tl idi düştü fiyatı 400 tl ye sana faturanda ne yazıyor ise onu vermek zorundalar tabiki arkadasın dediği gibi fatura senin adına olmak zorunda aksi halde veremezsin iade tekrar değişim alınır ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...