K-Lite Codec Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gmmagduru

Üye
    Konu Sahibi
K-Lite Codec Sorunu
K-Lite programı kullanıyorum. .flv formatındaki bir videomu izleyemiyorum. onun formatındaki diğer videolar açılabiliyo ama?? resim aşağıda, eğer konu yanlış bölümdeyse ilgili yere taşınabilir..yardımcı olanlara teşekkürler

gmmagduru

Üye
    Konu Sahibi
abi bi cevap verin ya...hayat memat meselesi....

qpel

Üye
belki filmde bozukluk vardır küçük bişeyse veya adresi varsa bizde bakalım

gmmagduru

Üye
    Konu Sahibi
ya ben filmi orbit le indirdim. 10 dakkalık bişi. doğrusu daha uzun sürüyo da megavideo olduğu için parça parça indirmek zorunda kalıyorum. filmin önceki bölümü izlenebiliyo. ama sonlara doğru izlenmiyo çünkü orbit nedense son 10 dakkasına kadar indirebiliyo. megavideo nun izleme süresiyle hiç alakalı diil. çünkü izlerken çabuk doluyo ve süreyi aşmamak için indirirken dolduğu kadar ileri sarıyorum. orbit değil de başka bi program önerebilirsiniz...teşekkürlerr

Adilx05

Adilx05

Üye
Total Video Playerı Dene Ücretsiz Bi Yazılım :oke:

qpel

Üye
firefoxun download helper plugini var onunla indirmeyi deneyin

gmmagduru

Üye
    Konu Sahibi
yok aga, total motal işe yaramadı; firefox da kullanmıyorum, ama bana bu filmler acayip lazım nolur başka bi çözüm önerin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! megavideo dan da nefffffffffffffffffffffffffret ediyorum bunu da belirtiym

--------------- Ekleme ---------------

lütfen arkadaşlar yaa...vazgeçmek istemiyorumm FİLMİN SONUNU GÖZDEN Mİ ÇIKARICAM ŞİMDİ???

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
K-Lite FLV formatını destekliyor.Videoda sorun vardır.İstersen bir de GomPlayer ile dene.

gmmagduru

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler modum, onu da denedim nafile; ilk söylediğimle çelişicem ama filmin sonundan feragat edicez artık :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt