K-810i De Belli Saatlerde Çalışan Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
    Konu Sahibi
K-810i De Belli Saatlerde Çalışan Uygulamalar
Arkadaşlar Bizde K-810i var ve Telefonun Kamerası ve 3 G si Gecenin belli Bir saatinde Çalışıyor fakat gündüz hiç Çalışmıyor Taki gecenin o saati gelene kadar.Ben Böyle Birşeyi Daha Önce Ne Gördüm Nede Duydum.Bu Sorun Nerden Kaynaklanıyor acaba.Bu Vesile İle Hepinizin Mirac Kandili Mubarek Olsun...Selam Ve Dua İle :allalla::allalla:

ouzqan

ouzqan

Üye
ilk başta konunu yeni gördüm özür dilerim.geç kaldım ama seninde mübarek olsun . büyük olasılıkla yazılımsal bir sorun ilk başta telinin cid ini öğrenmen gerek öğrendikten sonra yazılım at düzelmezse hattını başka 3G li tele tak dene ondada aynı şekildeyse sen bi operatörünü ara .

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
    Konu Sahibi
Allah Razı Olsun Özür Dilenecek birşey yok Kardeş.Ayrıca Bende Cevap Geç Yazıyorum Daha Birkaç Dakika Önce netsiz biryerden Geldim.Bu Telefona Ne yapıldıysa nafile ama belkide bizim Bilgisayarlarda virüs filan olma ihtimali olabilirmi diye kafam takıldı.Olmazsa bir daha ve başka bir pc de deneyeyim inşaallah.Ayrıca Sorun Tek 3 G değil Normal Fotoğraf Çekimide dediğim o saatler dışında çekilmiyor...Selam Ve Dua İle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt