<div class='quotetop'>(Mr.Blof @ Jan 26 2006, 06:40 PM) [post=264275]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Dark saga @ Jan 25 2006, 10:28 PM) [post=263352]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Mr.Blof @ Jan 21 2006, 01:41 PM) [post=258239]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Versiyon yükseltme yetkili serviste oluyor ve yaklaşık olarak 2 saat sürüyor.Telefon garantili ise ücretsiz.Datalar Nokia'daki gibi silinmiyor.Son versiyon:R2AY004
Artıları:
1.Daha iyi ses
2.Daha iyi kamera
3.Biraz daha uzamış pil ömrü
Bende 1 ile 3 gerçekleşti.Kamera farkını ise hissetmedim.Belki de kamera versiyonunu yükseltmediler diye düşünüyorum.
[/b][/quote]
peki ekranındaki 640*480 cektımis zaman sonradan olan bozulma dewam ediymu? ayrıca fotolara zoom yapma olanagı yokmu bu salak telde kıracam en sonunda
[/b][/quote]
Versiyon yükseltilince kamera ayarları değişmiyor.Yanlızca bariz şekilde görüntü iyileşiyor.Kenarlardaki yeşillenme ortadan kalkıyor ve karelenme azalıyor.Telefonda zoom var.Eğer resim boyutu küçük seçilirse 4x,orta seçilirse 2x zoom var.Ayrıca interpolasyonla(Büyültme) 1280*960 resim boyutu olabiliyor.En iyi resim kalitesi orta(320*240) boyutunda oluyor.Foto kalitesi gündüz iyi,gece ise yetersizdir.Kamera ışığı oldukça kuvvetlidir ve ışıksız ortamda oldukça işe yarar.Video çekimi yetersizdir,ani hareketlere tepkisi zayıftır ve flu görüntü verir.Ancak bu cihaz kendisi ile aynı zamanda çıkmış cihazlar arasında bir numaradır.Şu anki telefonlarla kıyaslamak biraz haksızlık oluyor.Hala bile birçok özelliği(mp3,radyo,oyun,uygulama,yüklenebilir temalar,ekran boyutu,görüntü netliği-kalitesi,ses kalitesi) yeni cihazlarla başedebilir seviyededir.
[/b][/quote]
yok yanlış annadın beni yada ben annatamadım şimdi 640*480 çekios ya şektikten sonra yakınlaşma olmuomu bi şekilde onu soruyom?
bide wersiyonunu nerden bakacaz?
zamanına göre çok ii tel ona bişey demiom hatta şu aralar 6630 almayı düşünüom denkleştirebilirsem ama beni siyah-beyaz wede sepya gibi çekim modlarının olmaması düşündürüyo