K 700i Versiyon Yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kerimerkul

Üye
    Konu Sahibi
K 700i Versiyon Yükseltme
ya arkadaşlar benim K700 i nin versiyonu R2A041 Acaba bu versiyonunu yükseltebiliyor muyuz Yani yeni yazılım yükleyebiliyo muyuz Yükleyebiliniyosa nerden ve nasıl yüklüyoruz Yardımcı olun biraz lütfen....

Mr.Blof

Üye
Versiyon yükseltme yetkili serviste oluyor ve yaklaşık olarak 2 saat sürüyor.Telefon garantili ise ücretsiz.Datalar Nokia'daki gibi silinmiyor.Son versiyon:R2AY004
Artıları:
1.Daha iyi ses
2.Daha iyi kamera
3.Biraz daha uzamış pil ömrü
Bende 1 ile 3 gerçekleşti.Kamera farkını ise hissetmedim.Belki de kamera versiyonunu yükseltmediler diye düşünüyorum.

Dark saga

Dark saga

Üye
<div class='quotetop'>(Mr.Blof &#064; Jan 21 2006, 01&#58;41 PM) [post=258239]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Versiyon yükseltme yetkili serviste oluyor ve yaklaşık olarak 2 saat sürüyor.Telefon garantili ise ücretsiz.Datalar Nokia&#39;daki gibi silinmiyor.Son versiyon:R2AY004
Artıları:
1.Daha iyi ses
2.Daha iyi kamera
Bende 1 ile 3 gerçekleşti.Kamera farkını ise hissetmedim.Belki de kamera versiyonunu yükseltmediler diye düşünüyorum.
[/b][/quote]
peki ekranındaki 640*480 cektımis zaman sonradan olan bozulma dewam ediymu? ayrıca fotolara zoom yapma olanagı yokmu bu salak telde kıracam en sonunda

Salihyet

Salihyet

Üye
bende artık bıktım satacam

RockFord Fosgate

Üye
bencede sat artık salıhyet ya&#33;&#33;:)))şöle al bı k750 &#33;&#33;:))))

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
alıcaksan w800i şiddetle öneriyor ve tavsiye ediorum 1 numara

fb_olgac

Üye
bendede s700i war ama pek memnun deilim symbiam olsa

Mr.Blof

Üye
<div class='quotetop'>(Dark saga &#064; Jan 25 2006, 10&#58;28 PM) [post=263352]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Mr.Blof &#064; Jan 21 2006, 01&#58;41 PM) [post=258239]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Versiyon yükseltme yetkili serviste oluyor ve yaklaşık olarak 2 saat sürüyor.Telefon garantili ise ücretsiz.Datalar Nokia&#39;daki gibi silinmiyor.Son versiyon:R2AY004
Artıları:
1.Daha iyi ses
2.Daha iyi kamera
[/b][/quote]
peki ekranındaki 640*480 cektımis zaman sonradan olan bozulma dewam ediymu? ayrıca fotolara zoom yapma olanagı yokmu bu salak telde kıracam en sonunda
[/b][/quote]
Versiyon yükseltilince kamera ayarları değişmiyor.Yanlızca bariz şekilde görüntü iyileşiyor.Kenarlardaki yeşillenme ortadan kalkıyor ve karelenme azalıyor.Telefonda zoom var.Eğer resim boyutu küçük seçilirse 4x,orta seçilirse 2x zoom var.Ayrıca interpolasyonla(Büyültme) 1280*960 resim boyutu olabiliyor.En iyi resim kalitesi orta(320*240) boyutunda oluyor.Foto kalitesi gündüz iyi,gece ise yetersizdir.Kamera ışığı oldukça kuvvetlidir ve ışıksız ortamda oldukça işe yarar.Video çekimi yetersizdir,ani hareketlere tepkisi zayıftır ve flu görüntü verir.Ancak bu cihaz kendisi ile aynı zamanda çıkmış cihazlar arasında bir numaradır.Şu anki telefonlarla kıyaslamak biraz haksızlık oluyor.Hala bile birçok özelliği(mp3,radyo,oyun,uygulama,yüklenebilir temalar,ekran boyutu,görüntü netliği-kalitesi,ses kalitesi) yeni cihazlarla başedebilir seviyededir.

Dark saga

Dark saga

Üye
<div class='quotetop'>(Mr.Blof &#064; Jan 26 2006, 06&#58;40 PM) [post=264275]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Dark saga &#064; Jan 25 2006, 10&#58;28 PM) [post=263352]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Artıları:
1.Daha iyi ses
2.Daha iyi kamera
[/b][/quote]
[/b][/quote]
Versiyon yükseltilince kamera ayarları değişmiyor.Yanlızca bariz şekilde görüntü iyileşiyor.Kenarlardaki yeşillenme ortadan kalkıyor ve karelenme azalıyor.Telefonda zoom var.Eğer resim boyutu küçük seçilirse 4x,orta seçilirse 2x zoom var.Ayrıca interpolasyonla(Büyültme) 1280*960 resim boyutu olabiliyor.En iyi resim kalitesi orta(320*240) boyutunda oluyor.Foto kalitesi gündüz iyi,gece ise yetersizdir.Kamera ışığı oldukça kuvvetlidir ve ışıksız ortamda oldukça işe yarar.Video çekimi yetersizdir,ani hareketlere tepkisi zayıftır ve flu görüntü verir.Ancak bu cihaz kendisi ile aynı zamanda çıkmış cihazlar arasında bir numaradır.Şu anki telefonlarla kıyaslamak biraz haksızlık oluyor.Hala bile birçok özelliği(mp3,radyo,oyun,uygulama,yüklenebilir temalar,ekran boyutu,görüntü netliği-kalitesi,ses kalitesi) yeni cihazlarla başedebilir seviyededir.
[/b][/quote]
yok yanlış annadın beni yada ben annatamadım şimdi 640*480 çekios ya şektikten sonra yakınlaşma olmuomu bi şekilde onu soruyom?

bide wersiyonunu nerden bakacaz?

zamanına göre çok ii tel ona bişey demiom hatta şu aralar 6630 almayı düşünüom denkleştirebilirsem ama beni siyah-beyaz wede sepya gibi çekim modlarının olmaması düşündürüyo

Dark saga

Dark saga

Üye
arrıca yükseltince telefondaki bilgiler siliniyomu?

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
silinmez

Dark saga

Dark saga

Üye
nerden yükletioz? para?

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
ücretsiz arkadaşım dan indire bilirsin sitede turkçe anlatımı var hayırlı olsun

Dark saga

Dark saga

Üye
teşekkür ederimde başka yolu yokmu servis falan yükler mi? parayla mı yükler? telim garantili ne kadar sürer yüklenmesi?

DoKuZuNCuKaPI

DoKuZuNCuKaPI

Üye
Telefonun garantiliyse servs bedavaya yükseltmeyi yapıyor. 1 gün sürebileceği gibi 20 gün süren örneklerde mevcut. Dışarıda yaptırması 10 ytl gibi bir fiyataydı sanırım.

Dark saga

Dark saga

Üye
<div class='quotetop'>(DoKuZuNCuKaPI &#064; Jan 29 2006, 01&#58;20 AM) [post=266248]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Telefonun garantiliyse servs bedavaya yükseltmeyi yapıyor. 1 gün sürebileceği gibi 20 gün süren örneklerde mevcut. Dışarıda yaptırması 10 ytl gibi bir fiyataydı sanırım.
[/b][/quote]
ya bizim bu teller benimki en fasla 80-90 mesaj alıo hafıza bos bi çaresi yokmu ayrıca telde resim çektiktensonra yakınlastır secenegi oluomu prog.. vs?

Mr.Blof

Üye
Maalesef yakınlaştırma yok.
Versiyon Öğrenme:ilk ekranda joystick ile sağ yıldız sol sol yıldız sol yıldız .Son versiyon R2AY004
Versiyon garanti varsa yetkili serviste ücretsiz.2 saat kadar sürüyor.Veri kaybı olmuyor.
Kamera çekimlerini bilgisayarda düzeltme programı:Noiseware Professional
Bilgisayarda büyültme programı:Photozoom Professional
Bunları kullanırsanız hem resim büyür hem de kalite artar.Google&#39;da aratarak bulabilirsiniz.
Mesajları kalıplara kaydederek daha fazla mesaja yer açabilirsiniz.

batman1

Üye
bnde k500i var kvk cıkıslı versiyon yukseltme olurmu?

ankara_ertugrul

Üye
<div class='quotetop'>(Mr.Blof @ Jan 21 2006, 01:41 PM) [post=258239]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Versiyon yükseltme yetkili serviste oluyor ve yaklaşık olarak 2 saat sürüyor.Telefon garantili ise ücretsiz.Datalar Nokia'daki gibi silinmiyor.Son versiyon:R2AY004
Artıları:
1.Daha iyi ses
2.Daha iyi kamera
[/b]
peki ekranındaki 640*480 cektımis zaman sonradan olan bozulma dewam ediymu? ayrıca fotolara zoom yapma olanagı yokmu bu salak telde kıracam en sonunda [/quote]
yapman gereken resmin boyutunu küçültmek

78erhan78

Üye
valla he bu konuda bilgisi olan var mı k700i versiyon hala piyasada varmıdır birde versiyon atılırsa içindeki resim telefon defteri vs siliniyor mu admin arkadaş bir yardımcı olun çok acil şimdiden çok teşekkür ediyorum bildiğim kadarı ile yeni versiyon R2CA001 doğrumudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt