Juventus zirvede çok rahat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Juventus zirvede çok rahat
[h=2]Serie A'nın 28. hafta maçları tamamlanırken, haftayı galibiyetle kapatan lider Juventus, takipçisi Napoli'nin yenilmesiyle aradaki puan farkını 9 puana çıkardı.[/h]
Serie A'nın 28. hafta maçları tamamlanırken, haftayı galibiyetle kapatan lider Juventus, takipçisi Napoli'nin yenilmesiyle aradaki puan farkını 9 puana çıkardı.
Evinde Sicilya Adası temsilcisi Catania'yı konuk eden Juventus, maçı son dakikalarda bulduğu golle kazanmayı başararak, puanını 62'ye yükseltti. Liderin en yakın takipçisi Napoli ise Chievo Verona deplasmanından eli boş döndü ve 53 puanda kaldı. Napoli, bu puan kaybıyla şampiyonluk yolunda darbe almış oldu.
AC Milan ise zirveye tırmanışını sürdürüyor. Son haftalarda aldığı galibiyetlere bu hafta bir yenisini ekleyen kırmızı-siyahlı ekip, bu hafta deplasmanda Genoa'yı yenerek, ikinci sıradaki Napoli'nin koltuğunu zorlamaya başladı.
Ligin puan tablosunda 4. ve 5. sırada bulunan Lazio ile Fiorentina'nın Roma'daki mücadelesinde ise gülen taraf konuk ekip oldu. Konuk Fiorentina, Lazio'yu 2-0 gibi net bir skorla devirerek, sıralamada hem zirveye yaklaştı hem de gelecek sezon Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir rakibine karşı avantaj elde etti.
Hafta arasında UEFA Avrupa Ligi'nde İngiliz ekibi Totenham Hotspur'a 3-0 yenilen FC Inter, sahası San Siro'da da Bologna'ya tek golle boyun eğdi ve zirveden uzak kaldı.
GOL KRALLIĞI
İtalya'da gol krallığı yarışında son durum şöyle:
1- Edinson Cavani (Napoli) 18 gol
2- Stephan El Shaarawy (AC Milan) 16
3- Antonio Di Natale (Udinese) 15
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt