Juventus Torres için devreye girdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Juventus Torres için devreye girdi
Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Juventus, Chelsea forması giyen Fernando Torres için takımına 30 milyon avroluk bir teklif yaptı.

Goal.com'un özel olarak edindiği bilgilere göre ilk olarak Napoli forması giyen Edinson Cavani ile yakından ilgilenen Juventus, bu oyuncu için takımının 70 milyon avro istemesi üzerine şu sıralarda Euro 2012'de İspanya forması giyen Fernando Torres'e yöneldi.

Chelsea ise, 2011'in ara transfer döneminde 58 milyon avro vererek transfer ettiği Fernando Torres'den gerekli verimi alamadığını düşündüğü için Juventus'tan gelen bu teklife oldukça sıcak yaklaşıyor. Juventus Sportif Direktörü Fabio Paratici ise bu transfer ile bizzat özel olarak ilgileniyor.

Bu transferi kesin olarak bitirmenin hesaplarını yapan ve buy konuda çalışmalarını hızlandıran Juventus, oyuncu içinse yıllık 10 milyon avroyu bulan bir maaş teklifi sunmaya hazırlanıyor. Yeni bir forvet arayışında olan ve Hulk ile görüşecek olan Chelsea, bu alandaki alternatifleri sebebiyle Torres'in gitmesine de pek ses çıkarmayacak gibi duruyor.

Fernando Torres'in ise gelecek sezon hedefleri büyük olan Juventus'a gitmeye oldukça sıcak baktığı gelen haberler arasında.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
4
Görüntüleme
487
onurca06
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
278
Haydar
Akıncı
Cevap
4
Görüntüleme
598
Akıncı


Üst Alt