Juventus San Siro'dan çıkamadı: 1-0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Juventus San Siro'dan çıkamadı: 1-0
Bu sezon hem ligde hem de Avrupa'da istediği gibi sonuçlar alamayan Milan, San Siro'da son iki sezonun şampiyonu ve bu sezonun da favorisi olan Juventus'u konuk etti. Beklenenin aksine Milan, iyi bir futbol sergiledi ve sahadan galip ayrılmayı başardı.

Karşılaşma kontrollü başladı. 5. dakikada Milan adına Mattia De Sciglio kaleyi yokladı ancak top dışarıya çıktı. 14. dakikada Arturo Vidal uzaklardan şansını denedi ancak top kaleyi bulmadan defanstan döndü. Fabio Quagliarella, 21. dakikada çerçeveyi bulan şutunda tehlike yarattı fakat sonuç çıkmadı. 23. dakikada Juventus defansı yerinde müdahaleyle Stephan El Shaarawy şutunu engellemeyi başardı. 29. dakikada Juventus takımı golü bulabilirdi ama Fabio Quagliarella çektiği şut çerçeveyi bulmadı. 30. dakikada Maçın hakemi Nicola Rizzoli düdüğünü çaldı ve penaltı noktasını gösterdi. Robinho, bu penaltı ile takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. 44. dakikada Riccardo Montolivo çerceveyi bulan bir vuruş yaptı, fakat top gol cizgisini geçmedi. İlk yarı 1-0 sona erdi.

Milan, ikinci yarıda da başarılı futboluna devam etti ve Juventus'a gol şansı vermedi. 52. dakikada Andrea Pirlo, tehlikeli bir bölgeden frikik kullandı ancak top barajda kaldı. 61. dakikada kale önünden Vucinic şutunu attı ancak defans yine olması gereken yerde topun kaleye ulaşmasını engelledi. Juventus, maçın son bölümünde yüklendi. Milan ise kontraataklar ile gol aramaya başladı. 77. dakikada Milan defansı yerinde müdahaleyle Claudio Marchisio şutunu engellemeyi başardı. 83. dakikada Mario Yepes kafayla topu Juventus ağlarına göndermek istedi fakat defans topun kaleye gitmesini engelledi. 85. dakikada Juventus, ceza sahasında yakaladığı mutlak şansı gole çeviremedi ve karşılaşma Milan'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
 


.Murat.

.Murat.

Üye
bende çıkamaz demiştim arkadaşım söz dinlemedi idda kuponuna 2den 2 oynadı :aha:
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende juveye verdim yav
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
ulen bide idda yapacaktım buna iyiki oynamadım :hmmm
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Milanin kazanacağını söylemiştim konuda . :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
458
Kingmortall


Üst Alt