JunnoWallet ile uygulama yükleyerek gift kart kazanın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
    Konu Sahibi
JunnoWallet ile uygulama yükleyerek gift kart kazanın
Arkadaşlar olayımız gayet basit cihazlarınıza uygulama yükleyerek dolar toplayıp bu dolarlar ilede başta itunes gift kart olmak üzere play station,nintendo,xbox live gift kartlar alabiliyoruz.

Peki bu gift kartlar ne işe yarıyor gift kartlar ile örnek olarak (itunes gift kartı vereyim sanırım çoğunuz onu almak isteyecek)itunes gift card Apple App Storede bulunan ücretli uygulamaları,müzikleri ve videoları ücret ödemeden almamıza olanak sağlamaktadır bir nevi para yani.

Uygulamanın adı Junno Wallet.

Uygulamayı appstoreden indirebileceğimiz gibi aşağıda verdiğim linklerde indirebilirsiniz.

Direk app storeden indirebilmek için arama bölümüne JunnoWallet yazmanız yeterli.

Önemli not: Uygulamadan yararlanabilmek için itunes us store hesabına sahip olmanız gerekmekte.(itunes usa hesabı)

Uygulamanın kullanımı

Uygulamayı yükledikten sonra ilk olarak uygulama içinden bir junno wallet hesabı oluşturmamız gerekiyor.
Hesap oluştururken kullanacağımız mail adresi itunes us hesabında kullandığımız mail adresi ile aynı olması gerekiyorki gift kart alabilelim.

Hesap açarken diğer bir dikkat etmemiz gereken konu ise invite code bölümü program her üyesine bir invite code vermekte.

Siz üye olurken bir invite code kullanarak üye olursanız siz 0,25 usd invite code nin sahibi ise 0,50 usd kazanmakta.

İnvite code girmeden üye olabiliyorsunuz fakat üyelik bonusu olan 0,25 usd yi kazanamıyorsunuz.

XH566830 bu benim invite kodum hesap açarken invite code bölümüne bu kodu yazarsanız siz 0,25 usd ben ise 0,50 usd kazanıyorum.

Üye olduktan sonra sizinde bir invite codunuz oluyor ve bu kod ile üye olan her üye kendi 0,25 usd size ise 0,50 usd kazandırıyor.

Uygulamada 3 farklı başlık altında uygulamalar çıkmakta bu başlıkta çıkan uygulamaların tümünden $ kazanabiliyorsunuz.

1-) Rewards per install.
2-) Rewards per sponsorpay.
3-) Rewarsd per w3i.

4. olarakta invite kodunuz ile $ kazanıyorsunuz.
Uygulamanın içinde topladığımız puanlara token adı verilmekte 1 token 1 cent anlamına gelmekte.
Uygulamayı yükledik junnowallet hesabımızı oluşturduk yapmamız tek gereken yukarıdaki başlıklarda çıkan uygulamaları iphone,ipod ve ipad'ı mıza
yükleyip çalıştırmak başka yapmamız gereken birşey yok yüklediğiniz uygulamaları daha sonra silebilirsiniz tercih size kalmış.

Dolarlarımızı yükledik gift kartı nasıl alacağız ?
Uygulamada go shop bölümünü hepiniz göreceksiniz oradan istediğiniz gift kartı alabiliyorsunuz.

Ben bu uygulamadan şuana kadar 30$ itunes gift kartı aldım ve appstoredeki birçok uygulamaya ücret ödemeden sahip oldum.

Uygulama hakkında hertürlü sorununuz bana yazabilirsiniz elimden geldiğince yardım ederim.

Önemli not : Uygulamayı yüklemek ve gift kart alabilmeniz için itunes us store hesabınız olması gerekmekte.
itunes us store hesabı açmada sıkıntı yaşayanlarınız olursa bana ulaşması yeterli olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt