oznkrts Üye .caner.' Alıntı: Ben 30 levelde 1000+ puan var. Genişletmek için tıkla ... Bende yapardım da 900 den sonra 45 46 lwl adamlardan başka çıkmıyo karşına
.caner.' Alıntı: Ben 30 levelde 1000+ puan var. Genişletmek için tıkla ... Bende yapardım da 900 den sonra 45 46 lwl adamlardan başka çıkmıyo karşına
MusTiStyLe Üye Arkadaşlar "JungleHeatTR " Clanız açılmıştır Bu arada Sitemiz Bile Vardır Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız herkezi bekliyorum clan yükseldikçe size oyun içinde çok işinize yarayacak ip uçları vereceğim
Arkadaşlar "JungleHeatTR " Clanız açılmıştır Bu arada Sitemiz Bile Vardır Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız herkezi bekliyorum clan yükseldikçe size oyun içinde çok işinize yarayacak ip uçları vereceğim
BuRaKzzzz Üye 39 Levelim 2 milyon Petrol 2 milyon altin depom var. 1240 larda derecem vardi bilerek dusurdum silbastan yaptim. 7. Seviye kislalarim var 7. Seviyede komuta merkezi
39 Levelim 2 milyon Petrol 2 milyon altin depom var. 1240 larda derecem vardi bilerek dusurdum silbastan yaptim. 7. Seviye kislalarim var 7. Seviyede komuta merkezi