vetera Üye Bende geliyorum... Yanlız bir sorum olacak şu saldırılarda askerleri istediğimiz hedefe yönlendiremiyormuyuz kafalarına göre saldırıyorlar ??
Bende geliyorum... Yanlız bir sorum olacak şu saldırılarda askerleri istediğimiz hedefe yönlendiremiyormuyuz kafalarına göre saldırıyorlar ??
BaturalpGumuss Üye vetera' Alıntı: Bende geliyorum... Yanlız bir sorum olacak şu saldırılarda askerleri istediğimiz hedefe yönlendiremiyormuyuz kafalarına göre saldırıyorlar ?? Genişletmek için tıkla ... Onların saldıracagı yerler ve bölgeler belirli bolgelerdir. Bunlar zaten altinda yaziyordur...
vetera' Alıntı: Bende geliyorum... Yanlız bir sorum olacak şu saldırılarda askerleri istediğimiz hedefe yönlendiremiyormuyuz kafalarına göre saldırıyorlar ?? Genişletmek için tıkla ... Onların saldıracagı yerler ve bölgeler belirli bolgelerdir. Bunlar zaten altinda yaziyordur...
eryaman Üye Yeni kurdum 7 lv im :-) ama savaş kısmında oyunun yapay zekası yeterli degil istenöeyen yerlere dalmıyo. D.d.d. Para biriktiriyim gelcem klana Son düzenleme: 11 Eyl 2013
Yeni kurdum 7 lv im :-) ama savaş kısmında oyunun yapay zekası yeterli degil istenöeyen yerlere dalmıyo. D.d.d. Para biriktiriyim gelcem klana
Peocawe Üye Konu Sahibi smh60' Alıntı: Wi-Fi yarın kapancakta 1 gb paket almayı düşünüyorum çok mb yiyormu hocam Genişletmek için tıkla ... Hiç sanmıyorum kota yiyeceğini.. Tahminen 1 saat açık dursa yiyeceği en fazla 1-2mb birşeydir. Ama kesin bir bilgi veremem.
smh60' Alıntı: Wi-Fi yarın kapancakta 1 gb paket almayı düşünüyorum çok mb yiyormu hocam Genişletmek için tıkla ... Hiç sanmıyorum kota yiyeceğini.. Tahminen 1 saat açık dursa yiyeceği en fazla 1-2mb birşeydir. Ama kesin bir bilgi veremem.
FeLonieS Üye Peocawe' Alıntı: Hiç sanmıyorum kota yiyeceğini.. Tahminen 1 saat açık dursa yiyeceği en fazla 1-2mb birşeydir. Ama kesin bir bilgi veremem. Genişletmek için tıkla ... Hocam benim internet pakedi varken facebook sizin dediğiniz mb'yi 10 dakikada yiyor.
Peocawe' Alıntı: Hiç sanmıyorum kota yiyeceğini.. Tahminen 1 saat açık dursa yiyeceği en fazla 1-2mb birşeydir. Ama kesin bir bilgi veremem. Genişletmek için tıkla ... Hocam benim internet pakedi varken facebook sizin dediğiniz mb'yi 10 dakikada yiyor.
Peocawe Üye Konu Sahibi FeLonieS' Alıntı: Hocam benim internet pakedi varken facebook sizin dediğiniz mb'yi 10 dakikada yiyor. Genişletmek için tıkla ... Facebookda ister istemez her aşağı kaydırdığınızda bir fotoğraf yüklüyor, doğal yani.
FeLonieS' Alıntı: Hocam benim internet pakedi varken facebook sizin dediğiniz mb'yi 10 dakikada yiyor. Genişletmek için tıkla ... Facebookda ister istemez her aşağı kaydırdığınızda bir fotoğraf yüklüyor, doğal yani.
FeLonieS Üye Peocawe' Alıntı: Facebookda ister istemez her aşağı kaydırdığınızda bir fotoğraf yüklüyor, doğal yani. Genişletmek için tıkla ... Opera mini'yi yüklesek değişme olur mu acaba ?
Peocawe' Alıntı: Facebookda ister istemez her aşağı kaydırdığınızda bir fotoğraf yüklüyor, doğal yani. Genişletmek için tıkla ... Opera mini'yi yüklesek değişme olur mu acaba ?
Peocawe Üye Konu Sahibi FeLonieS' Alıntı: Opera mini'yi yüklesek değişme olur mu acaba ? Genişletmek için tıkla ... İllaha ki olur.
FeLonieS' Alıntı: Opera mini'yi yüklesek değişme olur mu acaba ? Genişletmek için tıkla ... İllaha ki olur.