Jungle Heat MaxiCep Clanı Açılmıştır.

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Jungle Heat MaxiCep Clanı Açılmıştır.

Clan Adı: MaxiCep Family

Clan Kurucusu: Peocawe
Clan Yardımcı ve Diğer Generali: Samet

- Clanımız büyük bir hızla geliştiği için şuan clanda yer yoktur. Fakat her gün birilerinin clandan ayrıldığı gibi, tekrar yeni kişiler katılmaktadır. O yüzden sürekli takip etmenizde fayda var.

- Clan MaxiCep üyelerimize özel olmakla beraber dışarıdan oyuncularda katılabilir.. Her hangi bir puan sınırlaması yoktur.

- Clanımız da her hangi bir tartışma olmasını ben dahil kimse istemez. Sonuçta oyunda ki clan da burası gibi bir aile ortamından ibarettir. Saygı çerçevesi içerisinde birbirimizle geçinmeye çalışalım.

- Clanı tek başıma yönetmiyorum, hep beraber yönetiyoruz. Sadece clanda ki konumum Kurucu kişi olmamdır.

- Gözünüze çarpan bir şeyler var ise buradan da bildirebilirsiniz. Sonuçta clan sadece benim değil, hepimizin. Elimden geldiğince isteklerinizi yerine getireceğim.

- Clana gelen yeni güncelleme ile birbirimize asker bağışı yapabiliyoruz. Ama bura da dikkat etmemiz gereken şey; sadece asker bağışı istememek. İstediğimiz gibi, bağış yapmasına da özen gösterelim ki bir bütün olduğumuz ortaya çıksın.

Oynayanlar, köyünüzün resmini burada paylaşabilirsiniz. İsimleride belirtirseniz sevinirim.

Oynamayanlara da tavsiyemdir. Cidden çok güzel vakit geçirilebilecek bir oyun. Buna birde MaxiCep üyeleri dahil olursa ortam gerçekten canlı olabilir.

Google Play Linki:

Oyuna ait görüntüler:

Tepkiler: smh60 ve BaturalpGumuss

Türe

Üye
İndiriyorum hemen

Tepkiler: Peocawe

Türe

Üye
Açtım ama klana girmek için 40.000 altın lazımmış :mad:

Türe

Üye
Su 40.000 olayini halledip gelicem insallah

bursam16

Üye
yükledim dostum oyuncu ismini Hellboy yaptım 40.000 biriktirip gelicem tmm :d

Bende yükledim 12 levelim bugün içinde klana geleceğim

serif55

Üye

Geliyoruuum benide aranıza alin

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
hepinizi bekliyorum arkadaslar

RE_STaRT

Üye
Bende hileli mod var altın modu. Yeni indirdim, kurmadım. Eski hesabım var ama yeni başlayacağım. Bende geleyim mi? (Hile sorun olur mu? )

FeLonieS

Üye
Türkçe dil desteği var mı acaba

Türe

Üye
11 level oldum altin biriktiricem ins

Türe

Üye
Para biriktirebilirim de diğer şeylere harcayinca