Jukebox sorunu!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmetsahin

ahmetsahin

Üye
    Konu Sahibi
Jukebox sorunu!!!
merhabalar
uzun bir süredir jukebox da sorun yaşıyorum. bir buçuk saat program çalıştıktan sonra hata veriyor program telefonu yeniden başlatıyor ve program her seferinde aynısını yapıyor... Kullandığım telefon nokia 6600. Ne yapmam gerekiyor en kısa süre cevap verirseniz sevinirim...
Kolay gele...

Exalans

Exalans

Üye
dostum hata olarak ne verdiğinin söylesen daha iyi olurdu programın siteden son versiyonunu tekrar yüklemeyii dene

perfectlover

Üye
merhabalar

uzun bir süredir jukebox da sorun yaşıyorum. bir buçuk saat program çalıştıktan sonra hata veriyor program telefonu yeniden başlatıyor ve program her seferinde aynısını yapıyor... Kullandığım telefon nokia 6600. Ne yapmam gerekiyor en kısa süre cevap verirseniz sevinirim...

Kolay gele...
Program, telefonun ramini fazla miktarda harcıyor. Genel bir sorun bu. Dolayısıyla bir süre sonra "boş ram" miktarı minimum seviyeye iniyor ve telefon tüm programları kapatarak telefonunu yeniden başlatıyor. Yapman gereken ramini sıkıştırmayı ve boşaltmayı sağlayan bir dosya yöneticisi veya benzer uygulama yöneticisi (FExplorer, Seleq, Appman, Devman vb. ) programları kullanarak belli aralıklarla ram miktarını arttırmak, boşaltmak.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
bende 6600 kullanıyorum, ram yeterli..
sanırsam anlatmak istediği ***** sorunu, c:system/data dan tam olarak hangisi bilmiyorum ama prcparam.tok, devlist.dat,Dtstor.ini bunları alıp başka bir yere kaydedip programı tekrar kurmak... ama tam crackli olanı:spr

çileke%u015F

çileke%u015F

Üye
kardeş system/data klasöründen çok gerekli dosyayı silmişsin tekrar kurman şart ben böyle kurtuldum:)

ultraslan_can

Üye
Program, telefonun ramini fazla miktarda harcıyor. Genel bir sorun bu. Dolayısıyla bir süre sonra "boş ram" miktarı minimum seviyeye iniyor ve telefon tüm programları kapatarak telefonunu yeniden başlatıyor. Yapman gereken ramini sıkıştırmayı ve boşaltmayı sağlayan bir dosya yöneticisi veya benzer uygulama yöneticisi (FExplorer, Seleq, Appman, Devman vb. ) programları kullanarak belli aralıklarla ram miktarını arttırmak, boşaltmak.

sana katılıyorum

yusuf ali

yusuf ali

Üye
sey herhalde yeniden indirmen gerek veya telefona format atman lazım

worldcild

Üye
paylasım için cok tesekkürler emeğe saygı lütfen arkadaslar

dreamboys69

dreamboys69

Üye
orjinalinde mp3 olmadıgı için arada böyle yapması normal...

mavilim8787

Üye
kardeşim bende 6600 var programı atdım hafıza kartına ama tete taktıgımda hafıza kartı bozuk dedi

yasargungoren

Üye
jukobox genelde böyle yapıyor bende 6120 var programı bir sene kullandım ama sonra hata vermeye başladı tekrar yükledim 1 şarkı dinlemeden hataya geçiyor.Herhalde sertifika süresinden yapıyor.Aynı sorunlar N-70'dede olmuştu

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bence Telefondaki programları temizle.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
ARKADAŞLAR ram şarj tasarrufu için şunu yapın:
(x-plore gerekli) x-ploreden uygulamalar detin oradaki autoluk ve screen saveri 3 kere kapatın.
sysap ve telefonu sakın kapatmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt