Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler kullanan bir arkadaşım çok methetmişti. Bakalım zamanla göreceğiz..
milyoncubaba
Üye
tesekkürler
o2hrea
Üye
Su uygulama çıkalı kaç sene oldu türkçesi hala gelmedi
cekicen271
Üye
Demo olunca noluyo
ramazan5454
Üye
teşekkürler
TheCower
Üye
Teşekkürler. Bu bende hiçbir ise yaramıyor. İse yaramıyordan kasıt çok kısa zamanda sömürüyor bataryayı. Acaba sistemle tam uzun içerisinde çalışan ve ekran kapandığı zaman yalnızca sms ve arama erişimini çalıştıran uygulama lazım.
aysebaci
Üye
teşekkürleer
szqn55
Üye
ben bununla facebook hariç bütün uygulamamaları internete nasıl kapatabilirim yardım edermisiniz faturalıyım facebok paketim var sadece
arkadaşlar önce boyutu büyük olanı kurun daha sonra küçük olanı. ayarları extrem moduna getirip alt taraftan confrim deyin kolay gelsin maxicep üyeleri.
Kardeş comfrim dedik.
Şimdi ne olacak ?
Bir de bildirim ekranında sol üst köşede kırmızı bir nokta yanıyor ve şarj yine eskisi gibi gidiyor..
Bu program işe yaramadı ve internet bağlantisini kesiyor
arkadaşlar önce boyutu büyük olanı kurun daha sonra küçük olanı. ayarları extrem moduna getirip alt taraftan confrim deyin kolay gelsin maxicep üyeleri.
Kardeş comfrim dedik.
Şimdi ne olacak ?
Bir de bildirim ekranında sol üst köşede kırmızı bir nokta yanıyor ve şarj yine eskisi gibi gidiyor..
Bu program işe yaramadı ve internet bağlantisini kesiyor