Haber Jsjejeie8e kekekekeek

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Jsjejeie8e kekekekeek
Silindi

Son düzenleme:

yeumyang

yeumyang

Moderator
telefon yastıgın altına konur mu allah tan batarya patlamamış bunun radyasyonu var telefonu uzak biryere koymanız lazım tehlikeli işler bunlar

-No.1-

-No.1-

Üye
Bataryası patlayan cihazların çoğu yastık vb. altına konulan cihazlar patlamadığına şükret bence

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Cihaz yastık altında iken hava ile teması azaldığı için daha fazla ısınır ve patlama ihtimali yüksektir. Alınmış abdestin varmış ne diyeyim.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Garanti belgesini okumuyorsunuz sonra patlayınca vay efendim telefon patladı. Firma patlarsa anca yastık kılıfı vs masrafını verir. Yastık altı vakaları çok fazlasıyla var.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Silinen üye 2362831
byAndroid

byAndroid

Üye
Masa altı gibi oldu :D

• Beğen
Tepkiler: only_download

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
cihazlarını aşırı ısınmaya karşı korumaya alsınlar o zaman bu duruma geldiğinde kapansın telefon çoğunlukla samsung cihazlar oluyor.
Allah'ını seversen cahil cahil konuşma. Adam sana bunları kullanma klavuzunda belirtiyor ve bu durum Samsung'a has bir durum da değil aynı zamanda. Senin bu yaptığın şuna benziyor biraz da; Bizim insanımız ilaçların prospektüslerini okumazlar, ilaç zarar verince firma suçlu olur.

thecentilmen

thecentilmen

Üye
Birader bende S4 kullanıcısıyım.. benimde başıma geliyordu ve çözümü için sana birkaç önerim var:
1- Telefonunu kesinlikle hava almayan bir yerde şarj etme ( Yastık altı gibi )
2-Telefonun sıcakken yani ısınmışken hemen şarja koyma biraz bekle soğusun
3-Şarja koymadan önce arkaplanda çalışan tüm uygulamaları kapat
4-Wifi, mobil veri bluetooth bunlar şarja takmadan önce kapat.... hem şarj olma süresini kısaltırsın hemde telefonun ısınmaz
5-Telefonu şarj ederken serin bir yerde bırak ( bazen ısınınca kanepenin altına koyuyorum ki ısınmasın :D :D )
6- Ne kadar etkilidir bilmiyorum ama rami kontrol ediyorum kullanım yüksekse ram kullanımını düşürüp ardından şarja takıyorum....
Çok şükür havalar çok sıcak olmasına rağmen telefonumda aşırı bir ısınma olmuyor

PriZm

PriZm

Üye
Normalde batarya için 50 derece üzeri risklidir. Kendi hatandan dolayı firmayı suçlama. Bunun sadece Samsung ile alakası yok üstelik.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Benim eski S3 overclockla bile 83 ü zor görmüştü zaten reset atması lazım 80 den sonra.

PriZm

PriZm

Üye
İşlemciler için 80 den sonrası riskli değil mi
Mobil işlemciler için bunun pek bir önemi yok. Pc işlemcisi gibi büyük boyutta değiller. Yarım santim boyutlarda olan bir işlemciden bahsediyoruz.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:
PriZm

PriZm

Üye
Benim firmayı suçladığım yok genel olarak söyledim en çok samsung cihazları için ısınma/yanma/patlama haberlerine rastladım sadece. Benim batarya orjinal değil ve ölü zaten en çok bundan kaynaklanmışta olabilir. O aşırı ısınma durumunda yani nasıl anlatsam bu tür risk olduğunda telefon otomatik olarak patlamaması için kapansın dedim sonuçta can tehlikeside söz konusu. Firmaların böyle önlem alması suç mu ?

tavsiyelerin için teşekkür ederim uygulayacağım.

Tesadüftür. Bu tamamen batarya kalitesine bakar. İstersen LG yada Sony kullan onlarda da aşırı ısınma önlemi şarjı kesmekten öte değil. iPhone'larda ise telefon soğuyana kadar kendisini kilitliyor.

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye

Telefon biraz ağırlaştı sanki[emoji1]

• Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Çekirdekleri kapat en iyisi

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap