Joystick Konusunda Yardm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Joystick Konusunda Yardm
Arkadaşlar şöyle kaliteli uzun ömürlü joystick arıyorum ( Direksiyon ) Debriyaj vb. olmalı , kullanılabilirliği iyi ve uzun ömürlü olmalı en fazla 80 TL verebilirim .

Önerebileceğiniz modelleri yazarsanız sevinrim yardım edecek herkese şimdiden teşekkürler

By Y@VUZ

Üye
80 tl ye bulabileceğini pek sanmıyorum 150-200 tl yi gözden çıkarmalısın ama sadece
Direksiyon-vites-elfrenive gaz firen olsun diyorsan 80 tl bile fazla snopylerden alabilirsin

Konu Sahibi
direksiyon-vites-elfreni-gaz-fren-debriyaj olsun istiyorum debriyajlılar çok mu pahalı ?

bosver o paraya en iyi si bu )

Nedved

Emekli Yönetici
80 TL'ye fazla uzun ömür bekleme bence.Tabi şansına bakarsın uzun müddet dayanır.Tavsiyem ; SNOPY FT38C2 Racing Wheel

Konu Sahibi
nedved önerdiğin gayet iyi gittigidiyor da 43 tl ye buldum ondan Sıfır kullanılmamış fakat Debriyaj pedalı işe girince fiyat çokmu artıyor yani bu fiyatlara 3 pedallı bulamaz mıyım ?

Nedved

Emekli Yönetici
Tunacım o tür bir GamePad bakmadım ama eğer varsa da fiyatı hakkında bilgi sahibi değilim.İstersen Gittigidiyor sitesini biraz araştır.Belki bulabilirsin ama tahminen fiyatı yüksektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...