Josico İstanbul'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Josico İstanbul'da
Fenerbahçe'nin Villarreal takımınından transfer ettiği İspanyol futbolcu Jose Joaquin Moreno Verdu (Josico) İstanbul'a geldi. İşte Josico'nun ilk sözleri

Galatasaray'ın yeni transferi Milan Baros'un İstanbul'a inmesinin ardından Fenerbahçe'nin yeni transferi Josico da İstanbul'a indi.

Josico Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada "Fenerbahçe'nin her zaman hedeflerin takımı olduğunu bliyorum. Aynı dili konuştuğum insanların Fenerbahçe'de olması da benim için büyük bir avantaj." dedi. İşte Josico'nun Türkiye'deki ilk sözleri: "Elimden gelen herşeyi yapacağım. Aragones ve Güiza'yı yakından tanıyorum ve hemen çalışmalara başlayarak takıma faydalı olmak için herşeyi yapacağım. Tabii ki tanıdğım isimlerin burada olması çok önemli.

"ARAGONES BÜYÜK AVANTAJ"
"Aragones'in ve diğer Brezilyalı arkadaşların burada olması büyük bir avantaj olacak diye düşünüyorum. Fenerbahçe'yi tanıyorum ve yeteri kadar bilgim olduğuna inanıyorum. Fenerbahçe her zaman hedefleri olan bir takım ve biz de bunları gerçekleştirmek için buradayız. Takımın geçen sezonki başarısını biliyorum ve bunu geçmek, elde edemediğimiz şampiyonluğu yakalamak için mücadele edeceğiz"


"F.BAHÇE TARAFTARI FARKLI"
"Türkiye'de Villarreal formasıyla değişik takımlara karşı oynadım buradaki havanın çok farklı olduğunu biliyorum ama Türkiye'nin en büyük taraftarı olan Fenerbahçe taraftarının karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum."

"SAVAŞMAYI SEVERİM"
"Savaşmayı ve mücadele etmeyi çok seven bir insanım ve formayı üstüme geçirdiğimde Fenerbahçe taraftarıyla kaynaşacağımı düşünüyorum."

JOSİCO YARIN SÖZLEŞME İMZALAYACAK
Fenerbahçe, İspanya'nın Villarreal takımından transfer edilen Jose Joaquin Moreno Verdu (Josico) ile yarın sözleşme imzalayacak.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, imza töreninin Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası'nda, saat 13.00'de yapılacağı bildirildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt