Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

Sponsorlu Bağlantılar

symbianbella

Üye
çok karışık bi konu şimdi ben C7 anlatımını mı yoksa FP1 anlatımını mı yoksa en baştaki genel anlatımı kullanacam hepsine uyuyor

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
asigsasi

asigsasi

Üye
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Nextman

mustafanokia

Üye
arkadaslar benim telefonda *#0000# yaptıgımda nokia belle factureck pack 2 yazıyor benim tel belle refresh mi oluyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
refresh için yapacaksın

symbianbella

Üye
tamam beyler hallettim. C7 için diyeni yaptım ama tel hafızasına bellenin dosyları attım oldu sorn yok ortaya karıştırdım biraz :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

mustafanokia

Üye
tel nokia 603 refresh bir türlü olmuyor

- - - Eklendi - - -

birisi bana tek tek dosyaları atsın birlikte deneyelim olmuyor ya çok sevdim bu joshlog modu ama olmuyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
tel nokia 603 refresh bir türlü olmuyor

- - - Eklendi - - -

birisi bana tek tek dosyaları atsın birlikte deneyelim olmuyor ya çok sevdim bu joshlog modu ama olmuyor

refresh olduğuna Eminmisin? Fp1 yada fp2 olmalı

suloman20

Üye
arkadaşım z-resource-apps demişsin z ne oluyor burda

MaxipmaN

Üye
bu modu yapınca kasmalar neredeyse sıfıra indi :D ne hikmetse evols mifleri mb olarak büyükmüştür belki

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
bu modu yapınca kasmalar neredeyse sıfıra indi :D ne hikmetse evols mifleri mb olarak büyükmüştür belki

yazılımda yine duruyor o dosyalar yani onunla alakalı değil belkide sana öyle gelmiş olabilir, benim uygulamadığım mod kalmadı ama tel hiç kasmadı şimdiye kadar :)

MaxipmaN

Üye
z de duruyor sanırım etkin olmadığından olsa gerek gerçekten hızlandı

Üst Alt