Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

Sponsorlu Bağlantılar

pro.engineer

pro.engineer

Üye
eyvallah

jetblacklife27

Üye
Deniyoruminşallah olur

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

jetblacklife27

Üye
Olmadı :( zipteki dosyayı c sys ye attım mif kopyalamayıda yaptım avkonuda attım yine olmadı

- - - Eklendi - - -

Avkonu z ye atmayı deneyeceğim belki olur

- - - Eklendi - - -

Z ye atmıyor dosyaları baştan atayım dedim bu sefer akicon.dll yi atmıyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
konudaki anlatımı okumadığın ve resimlere bakmadığın için olmuyor. Yamalari aktif yapmalısın

jetblacklife27

Üye
konudaki anlatımı okumadığın ve resimlere bakmadığın için olmuyor. Yamalari aktif yapmalısın
tüm yamalar aktif dediklerinin hepsini eksiksiz yaptım ama olmuyor tele format attım hackledim bu sefer c de denedim yine olmadı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
tüm yamalar aktif dediklerinin hepsini eksiksiz yaptım ama olmuyor tele format attım hackledim bu sefer c de denedim yine olmadı

sen gizli dosyaları göremediğini söylüyorsun ama yamalar açık diyorsun Neyse akşam bakarız

Fuad199219

Üye
abi bana yardim edirmisiz? Joshlog modun yapdiktan sonra belle refresh status barda silent modu gorukmuyor? nasil duzeldim? Birde kimse bana linkde gosterildiyi gibi sd card nasil kura bilirim?

asigsasi

asigsasi

Üye
status barda silent avkon la alakalı

Fuad199219

Üye
ben hec bisey deyismedim ki sadece joshlog modun yapdim.. Avkon2 deyismedim orjinal belledeki avkon2 bulurmusun sd card mod bana? Sis dosya var yuklenmiyor..

- - - Eklendi - - -

http://c1304.hizliresim.com/18/9/lxl77.jpg on izleme yapdim silent aktiv status barda gorukmuyor

asigsasi

asigsasi

Üye
ben hec bisey deyismedim ki sadece joshlog modun yapdim.. Avkon2 deyismedim orjinal belledeki avkon2 bulurmusun sd card mod bana? Sis dosya var yuklenmiyor..

- - - Eklendi - - -

http://c1304.hizliresim.com/18/9/lxl77.jpg on izleme yapdim silent aktiv status barda gorukmuyor

sis dosyasını gönder bakayım

Fuad199219

Üye
nasil gonderiliyor ben bilmiyorum "SD Card in Notification Bar Mod By Kriztian96" bellede kullaniyordum refreshe kecdikden sonra install olmuyor

- - - Eklendi - - -

tesekkur kendim hall etdim sonunda

manolyam63

manolyam63

Üye
ıyı gecmıs olsun...

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
biraz kurcalayınca anlıyorsun

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

ccanli

Üye
s.a ben nokia 500 telefonuma yapmayı düşündüm , benim telefonumda z diye bir hafıza yok ki onuda öbür tarafa taşıyayım allah rızası için yardımcı olun hackli telefonun yazılımını tekrar yükledim gene düzelmedi telefon acayip ağırlaştı bazı telefon ikonları şarz göstergesi yok kayıp lütfen yardımcı olun.....

Fuad199219

Üye
x-plore ile gir orda araclar-ayarlar-ROM discleri goster,RAM diskleri goster yap goreceksin

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
s.a ben nokia 500 telefonuma yapmayı düşündüm , benim telefonumda z diye bir hafıza yok ki onuda öbür tarafa taşıyayım allah rızası için yardımcı olun hackli telefonun yazılımını tekrar yükledim gene düzelmedi telefon acayip ağırlaştı bazı telefon ikonları şarz göstergesi yok kayıp lütfen yardımcı olun.....

rompatcer yüklü değilse yükle ve Yamalari açık duruma getir, Sonra xplore gizli dosyaları görünür yap. Ilk sayfada nasıl olacağını resimli olarak anlattım 1. Sayfaya bkz.

ekremflex

Üye
pil rengini değiştirmek zorunda mıyım?

Üst Alt