Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye

əhəmiyyətli deyil :)

Fuad199219

Üye
abi ben analog saati deyismek istersem mif hangi ad verib atim?

Fuad199219

Üye
cox sag ol abi tesekkur.

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
:tşk: konuya yorum yapmaya gelmez sonu gelmiyo baksana :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

ErSin9006

Üye
2 saattir bunu yapmaya çalışıyorum olmadı 603 ü formatladım hackledm bu olmuyor .s rompacher de 2 tane proğram var aktivede hep
x plore ile dosyaları yerlerine koyuyorm uyguluyorm değişen hiç bir şey yok kafayı yiecem :(

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
degisen birşey yoksa okudugun islemi yapamıyorsun demektir! illaki bir değişiklik olması gerekir. E ve C iki tane mod var buna dikkat et. Ve resimli anlatımda mevcut gerekirse resimlerden yardım al

CiA7

CiA7

Üye
ya ben tam modu uygularken tel dondu ve kapandi. bir de tam zipteki sys klasorunu attim c ye . tel dondu kapandi ne yapcam simdi

CiA7

CiA7

Üye
aciliyor. xploreyi giriom. aknlcon ismini degistir diosun konuda ben degistirmeye kalkiyorum fakat sanal klavye acilmiyo

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi

Symbian Modder

Üye
şu zımbırtıyı çalıştıramayan tek ben miyim ya :S deniyorum deniyorum olmuyor beyler 603 fp2 cihazım yardım lütfen

asigsasi

asigsasi

Üye
aslında o kadar kolayki yapamayacak birşey anlatılanları doğru şekilde yaparsan olur zaten resimli anlatım da mevcut

Symbian Modder

Üye
önce mifleri attım sonra aknicon dosyasını attım restart çektim sonra modu denedim olmuyor.yardım llütfen

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
önce mifleri attım sonra aknicon dosyasını attım restart çektim sonra modu denedim olmuyor.yardım llütfen

hiçbir değişiklik olmadıysa demekki modu okuduğun gibi yapmamışsın demektir...
ya telefonun modu almış olması gerekir yada yanlış yaptığın için telefonunda ters giden birşeyler olması gerekir ama sende hiçbir değişiklik yok modu yapmamışsın yani...
şimdi ilk sayfaya tekrar gidip okuduğunu tekrar yap ve ezbere yapma!!...
sonra bir sorun olursa yardımcı olabiliriz :)

asigsasi

asigsasi

Üye
peki bunları yaptıktan sonra avkon atıp da denedin mi

Symbian Modder

Üye
joshlog modu rofsa atıp denesem olmaz mı ki

Üst Alt