Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

Sponsorlu Bağlantılar

muzo27

muzo27

Üye
arkadaşım beni yanlış anlama yaptığın işten soğumana gerek yok ben kimsenin emeğine saygısızlık yapmak istemem açtğıın konuyada bişey demedim sonuçta emek veriyosun yardımcı oluyosun sağol son yazdığın msjda biraz kzdığını zannettim dedim heralde çok şey sorduk adamı bıktırdık yada bana öyle geldi ama sen yanlış anladın neyse ksr bakma.

asigsasi

asigsasi

Üye
kardeşim yapamayacak birşey yok hangi sistemi kullanıyorsun

muzo27

muzo27

Üye
C7 belle

asigsasi

asigsasi

Üye
refsesh mi

muzo27

muzo27

Üye
hayır refresh yüklemedimbelle 111.030.609 sürümü

asigsasi

asigsasi

Üye
c sys bin içinde AknIcon.dll dosyası varsa isminin sonuna 2 koy kaydet

muzo27

muzo27

Üye
c sys bin içinde öyl bir dosya yok

asigsasi

asigsasi

Üye
sen bilirsin madem yapmayacak sın konuya hiç mesaj yazma

- - - Eklendi - - -

biz sana yardımcı olmaya çalışıyoruz fakat sen oralı bile olmuyor sun

muzo27

muzo27

Üye
aslında yapmak istiyom ama bi kaç defa denedim olmadı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
dostum ilk sayfada xplore ile mif dosyası kopyalama resimli anlatım mevcut o resimlere bakıp yapamıyorsan ancak bilen birisinin telefonu alıp bizzat yapması gerekiyor. Şimdi ilk sayfaya git ve o resimlerin üzerine tıkla resim büyüyecek resimlere bak ve ne görüyorsan o şekilde resimleri takip et "ezbere yapma" anlatımı takip et ve ne kadar kolay olduğuna sen bile şaşıracaksın

muzo27

muzo27

Üye
kardeş mobilden yazıyorum biraz yavaş oluyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
1) rompacter yamalarini aktif yap
2) xplore gizli dosyaları görünür yap
3) sonra c ye at dediğim dosyayı c ana dizine bırak Bu kadar.
Şimdi gerisi sana kalıyor sadece kopyalama işlemi yapıyorsun Eğer eksik kopyalama yaparsan doğal olarak bazı şeyler görüntüler eksik olur.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
yada c6 01 refresh için hazır mod var ilk sayfada onu kullan kopyalama yapmana gerek yok sadece anlatımı takip et

muzo27

muzo27

Üye
tamam teşekkürler yardımcı olduğunuz için yarın tekrar daha dikkatli bir şekilde denicem

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
dikkatli yapmana gerek yok bir üstteki yorumumu okuduysan birşey yapmana gerek yok dosyaları indir ana dizine bırak restart yap :)

muzo27

muzo27

Üye
tamam teşekkürler

muzo27

muzo27

Üye
tamam bu sefer yaptım yardımlarınız için teşekkürler

muzo27

muzo27

Üye
mobilden resim yükleyemiyorum pc de yok intrnet cafeden yüklicem en kısa zamanda

Üst Alt