Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

Sponsorlu Bağlantılar

AHMED...

AHMED...

Üye
normal bellede olmuyor bahadır dll dosyasını c atınca klavye açılmıyor dolaysıyla da z resource apps daki mif dosyalarıni aratamiyorsun daha sonrada c de ki dll dosyasının ismini değiştiremiyorsun :D ortaya tam bir komedi çıktı telefonu yeniden başlatım yerli herşey karıştı klavye pil yok menüdeki ikonlarin yarısı yok menüye girdiğim de en aşağıya inene kadar 1 dakika geçiyor telefon çok kasıldi :D Allahtan opera da klavye var virtual keyboard programımı bulup dll dosyasının ismini değiştirdim yeniden başlattım düzeldi :D neyse önemli değil de önceden bu konudan yapıyordum bu modu iki kere aynı şekilde uğraştım yapamadım :D niye öyle oldu ki

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
normal bellede olmuyor bahadır dll dosyasını c atınca klavye açılmıyor dolaysıyla da z resource apps daki mif dosyalarıni aratamiyorsun daha sonrada c de ki dll dosyasının ismini değiştiremiyorsun :D ortaya tam bir komedi çıktı telefonu yeniden başlatım yerli herşey karıştı klavye pil yok menüdeki ikonlarin yarısı yok menüye girdiğim de en aşağıya inene kadar 1 dakika geçiyor telefon çok kasıldi :D Allahtan opera da klavye var virtual keyboard programımı bulup dll dosyasının ismini değiştirdim yeniden başlattım düzeldi :D neyse önemli değil de önceden bu konudan yapıyordum bu modu iki kere aynı şekilde uğraştım yapamadım :D niye öyle oldu ki

dostum c için ve e için ayrı ayrı var .dll sorunlu olsa zaten klavye kaybolmaz mifleri yanlış hafızaya atmışsin belliki başlığa bakarak yaparsan sorun yaşamazsin

AHMED...

AHMED...

Üye
tamam tekrar bir daha deneyim dostum nasıl olsa kurtarmayı öğrendik :D

AHMED...

AHMED...

Üye
Allahalla ben böyle şeyleri atmazdim dikkat ederdim :D dediğin gibi yapmışım yanlış olanı atmışım :) ya diyorum daha öncede yaptım bu sefer niye olmuyor ki diyorum :D dalgın anima denk gelmiş meskul ettim seni kusura bakma :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Allahalla ben böyle şeyleri atmazdim dikkat ederdim :D dediğin gibi yapmışım yanlış olanı atmışım :) ya diyorum daha öncede yaptım bu sefer niye olmuyor ki diyorum :D dalgın anima denk gelmiş meskul ettim seni kusura bakma :)

önemli değil dostum zaten mifleri atmışsin sadece dll atıp restart yapman yeterli :)

AHMED...

AHMED...

Üye
saol dostum emeğine sağlık ekranlar on numara oldu teşekkürler :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
saol dostum emeğine sağlık ekranlar on numara oldu teşekkürler :)

dostum şimdi yazını tekrar okudumda sanırım ilk seferdede Doğru dosyayı attın ama mifleri kopyalamadan restart yapmışsın ve mod mif dosyalarını göremediği için sorun yaşamışsin :)

Emre

Üye
emeğine sağlık

AHMED...

AHMED...

Üye
yok dostum restartla ilgisi yok ben attığım da sysye dll dosyasını x plore ile mif dosyasını aratmak istediğim de klavye açılmıyor du anlamadığım birşey oldu sonra da restart atınca da komedi oluyor telefon acayip kasılıyor

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
fp2 her şeyi denedim yapamadım

plenken

plenken

Üye
Bütün paylaşımlar ve emeğiniz için teşekkürler

behcet98

Üye
linkindekini yükledimde ben.
Acaba fp1 c mi E mi bu ?

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

behcet98

Üye

farketmez istediğini uygula
ya hocam E olanı uyguladım tel kilitlendi. Yeniden flash falan....
C olanı uyguladım bende bişey değişmedi :D biyerleri yaNLIŞ Yapıyorum ama çözemedim gitti.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
ya hocam E olanı uyguladım tel kilitlendi. Yeniden flash falan....
C olanı uyguladım bende bişey değişmedi :D biyerleri yaNLIŞ Yapıyorum ama çözemedim gitti.

tel niye kilitlendi onu anlamadım en fazla iconlar kaybolur yani.
Şimdi modu c uyguladıysan ve Doğru yaptıysan adımları birşey değişmesi için farklı mif dosyaları kullanmalısın

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Aslında Bu Joshlog Modu CFW Yapımcıları Uygulayabilirler Kullanıcılar İçin Daha Kolay Olur. Sadece Gerekli Yere Değiştirmek İstediği Mif Dosyasını Atacaklar Bu Kadar :)

- - - Eklendi - - -

Örneğin : Joshlog Modu C Yapacaklar.

Rofs2/Resource/Apps/.... .mif
Core/Resource/Apps/.... .mif

Bu Dosyalardan Mif leri

Uda/Resource/Apps/

Taşıyacaklar..

Ve.......................... Joslohg C Modu = Uda/Sys/Bin/

İçine Atacaklar (Aklncon.dll)

Bu Kadar.....

- - - Eklendi - - -

Mesela Şu An Ben Öyle Kullanıyorum.... :)

behcet98

Üye
FP1 MODELLERİ KULLANAN ARKADAŞLAR BURADAN

FP1 E için joslogh mod

1] Alttaki zipten çıkan sys isimli klasörü xplore ile C YADA E hangi hafızayı kullanacaksanız dosyayı ana dizine atın

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

2] Xplore ile Z-resource-apps Klasörüne giriyoruz ve "Seçenekler-bul [*mif]" Olarak taradıktan sonra
Bulunan dosyaları "E resource-apps" Klasörü içine kopyalıyoruz [Resimli anlatım üstte]

3] Alttaki Pil renk Dosyalarından istediğinizi E-RESOURCE-APPSattıktan sonra restart

http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...et-arsiv-guncellendi-22-09-2012-a-693987.html

Bu kısmı uygulamam yeterli mi ?
işte bunu yapınca telefon Nokia yazısında kaldı açılmadı.

certy

Üye
hangisini indireceğimi nerden bilecem beyler ben bunun

- - - Eklendi - - -

beyler fp3 kurmuşum ben o nasıl olacak

Üst Alt