yaren_dede
Üye
z resourceyi nasıl acıyoz
dostum telefonun hackli değil sanırım önce hack yapmalısın
z resourceyi nasıl acıyoz
cfwde avkon sorun çıkarabilir çünkü mifleri z'ye kopyalıyorsun falan sıkıntılı iş biraz mifleri tek tek bulup udaya gömeceksin hepsini tek tek ama eksik olursa sorun olabilir telefondaki gibi rahat olmaz dll dosyasınıda rofs2'ye gömmen lazım değiştirmen gerekir ama bu benim tahminim çünkü rofsdan avkon dosyasını atmalısın sonra z'ye mifleri uda olması lazım o da ama dediğim gibi emin değilim tavsiye etmem çünkü hafıza kartına kopyalaman gereken dosyalar falan olacak uzun iş bence hiç bulaşma sen en iyisi cfwyi yap avkonu sonra uygula ya da maximodu.CFW yaparken joshlong ve avkon modu roft 2 ye mi nereye atılır
Xplore ile Z-resource-apps Klasörüne giriyoruz ve "Seçenekler-bul [*MİF]" Olarak taradıktan sonra
Bulunan dosyaları "E-resource-apps" Klasörü içine kopyalıyoruz
Xplore ile yapmayacağım nokia cooker ile bilgisayarda nereye atarım roft2 core yemi?
yeni çıkan splashscreen'lar konuya eklenmeli![]()

kolay gelsin bu mobil veri 3g bluetooth gibi widgetleri nasıl değiştiririm 603 fp2 hackli tel pili falan değişiştirdim ama dediklerimi bulamadım
- - - Eklendi - - -
bir iki tane buldum denedim ama olmadı
Öncelikle bu güzel paylaşım için teşekürler yaren_dede benim telefonum N8 BELLE SÜRÜMÜ yazıyor AMA bu telefon Belle refresh / fp1/ fp2
mi nasıl öğrenirim acaba.
Evet Belle ve uygulamaları tek tek yaptım oldu. avkon2 TÜRKİYE bayraKLI pil logosu süüüüpeeer hastakaldım çok harika. konu ile ilgili çok teşekürlerimi sunarım yaren dede.![]()
dostum yalnız benim favorim mavi butonlu var onu tavsiye ediyorum çok hoş oldu o pil
dostum yalnız benim favorim mavi butonlu var onu tavsiye ediyorum çok hoş oldu o pil
z/resource/apps 'ta .mif aradığım zaman sonuç bulunamadı uyarısı alıyorum ama mif uzantılı çok şey var ve 1080 tane dosyadan mifleri tek tek seçemiyorum sorun ne bilmiyorm
evet baktım xplore ile z/resource/apps'a gelip seçeneklerden bul-dosya arama .mif şeklinde yazdım sonuç yok [*.mif] yaptım sonuç yok *.mif yaptım sonuç bulmuyor ne z'de ne de e'de !!!