yaren_dede
Üye
-
Konu Sahibi
-
rabbace akniconu ismi deıştir rest yap sonra avkonu at sonra aknicon ismini tekrar esksı. Yap rest çek tamamdır
rabbace akniconu ismi deıştir rest yap sonra avkonu at sonra aknicon ismini tekrar esksı. Yap rest çek tamamdır
Telefon açılmıyor. Nokia yazısı geliyor 5 sn kadar ekranda kalıyor ve tekrar gidiyor
ne yapınca oldu dediğin
Aknlcon.dll yi Aknlcon.dll1 yaptım restart yaptım
Aknlcon.dll1'i sildim Aknlcon.dll'yi tekrar C\sys\bin'in içine attım
restart yaptım açılmadı telefon
Bahadır ilgin ve sabrın için çok teşekkür ediyorum
dostum ben senin telefondan birşey anlamadım
ilk yaptık mod çalıştı iconlarda sorun vardı
sonra senin orjinal dosyaları atıp yaptık bu sefer mod çalışmıyor
şimdide dosyayı silip tekrar yerine attın tel açılmıyor
format atıcan yani yapıcak birşey yok istersen formattan sonra sıfırdan tekrar yaparız ama
sende iztemezsin heralde artık
yada alpii18 arkadaşımıza pm at yardımcı olabilir sana
süpermiş yaa603'te denedim sonuç başarılı
Bahadır ilgin ve sabrın için çok teşekkür ediyorumGidip flash atayım ben inat ettim bi şekilde yapacağım bu joshlog'u. Evde internet yok şu linktekileri indirip deneyebilir miyim bunlar yeterli gelir mi ki olmadı uygun bi anda Alpii18 ile temasa geçerim
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...-degistirme-flas-atma-gerektirmez-645732.html
dostum konu aynı zaten fark yapmaz nasıl yapacağını biliyorsun
dostum konu aynı zaten fark yapmaz nasıl yapacağını biliyorsun
- - - Eklendi - - -
dostum bence cfw dende kaynaklanıyor olabilir ama ilk yaptığımızda olmazdı öyle olsa
belco2'nin 4 cfw'si var bende gerekirse hepsinde tek tek denerimSonucu buraya yazarım. Bahadır
peki bu yaptığımızı değiştirmek ya da eski haline döndürmek için ne yapabiliriz? başka bir avkon2 dosyası indirdim değiştiremiyorum dosya degistirilemiyor hatası veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?