smh60 Üye yaren_dede' Alıntı: değiştirebildiğin başka birşey varmı yani mod çalışıyormu? Genişletmek için tıkla ... bir deniyim
yaren_dede' Alıntı: değiştirebildiğin başka birşey varmı yani mod çalışıyormu? Genişletmek için tıkla ... bir deniyim
smh60 Üye değişti - - - Eklendi - - - yaren_dede' Alıntı: c ana dizine at dediğim klasörü c ye attınızmı? Genişletmek için tıkla ... atmadım heralde bir bakıyım da ben E için olanları yaptım sadece pil rengi falan değşiyor
değişti - - - Eklendi - - - yaren_dede' Alıntı: c ana dizine at dediğim klasörü c ye attınızmı? Genişletmek için tıkla ... atmadım heralde bir bakıyım da ben E için olanları yaptım sadece pil rengi falan değşiyor
yaren_dede Üye Konu Sahibi semo60' Alıntı: değişti Genişletmek için tıkla ... tamam yani modun çalıştığından eminsen ve cfw kullanmıyorsan saat mif dosyasını c resource apps atıp bak bakalım değişim olacakmı
semo60' Alıntı: değişti Genişletmek için tıkla ... tamam yani modun çalıştığından eminsen ve cfw kullanmıyorsan saat mif dosyasını c resource apps atıp bak bakalım değişim olacakmı
smh60 Üye yaren_dede' Alıntı: tamam yani modun çalıştığından eminsen ve cfw kullanmıyorsan saat mif dosyasını c resource apps atıp bak bakalım değişim olacakmı Genişletmek için tıkla ... cfw kullanıyorum
yaren_dede' Alıntı: tamam yani modun çalıştığından eminsen ve cfw kullanmıyorsan saat mif dosyasını c resource apps atıp bak bakalım değişim olacakmı Genişletmek için tıkla ... cfw kullanıyorum
yaren_dede Üye Konu Sahibi semo60' Alıntı: cfw kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... cfw kullanıyorsan olmayabilir, ben mert'in yaptığı cfw yi kullanıyorum ve herşeyi değiştirebiliyorum
semo60' Alıntı: cfw kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... cfw kullanıyorsan olmayabilir, ben mert'in yaptığı cfw yi kullanıyorum ve herşeyi değiştirebiliyorum
smh60 Üye yaren_dede' Alıntı: cfw kullanıyorsan olmayabilir, ben mert'in yaptığı cfw yi kullanıyorum ve herşeyi değiştirebiliyorum Genişletmek için tıkla ... bende onu kullanıyorum bir deniyim Attım şimdi olup olmadığını nasıl anlıycaz sen bunu denedinmi
yaren_dede' Alıntı: cfw kullanıyorsan olmayabilir, ben mert'in yaptığı cfw yi kullanıyorum ve herşeyi değiştirebiliyorum Genişletmek için tıkla ... bende onu kullanıyorum bir deniyim Attım şimdi olup olmadığını nasıl anlıycaz sen bunu denedinmi
yaren_dede Üye Konu Sahibi semo60' Alıntı: bende onu kullanıyorum bir deniyim Attım şimdi olup olmadığını nasıl anlıycaz sen bunu denedinmi Genişletmek için tıkla ... neyi attın? telefonu restart yap... attığın dosyanın linkini ver birde ben deniyim
semo60' Alıntı: bende onu kullanıyorum bir deniyim Attım şimdi olup olmadığını nasıl anlıycaz sen bunu denedinmi Genişletmek için tıkla ... neyi attın? telefonu restart yap... attığın dosyanın linkini ver birde ben deniyim
yaren_dede Üye Konu Sahibi semo60' Alıntı: Digitalclock mif dosyasını attım İndir Genişletmek için tıkla ... bu dosyayı e resource apps içine at Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
semo60' Alıntı: Digitalclock mif dosyasını attım İndir Genişletmek için tıkla ... bu dosyayı e resource apps içine at
smh60 Üye yaren_dede' Alıntı: bu dosyayı e resource apps içine at Genişletmek için tıkla ... Çok saol harikasın teşekkürler bu kadaryardımcı oldun
yaren_dede' Alıntı: bu dosyayı e resource apps içine at Genişletmek için tıkla ... Çok saol harikasın teşekkürler bu kadaryardımcı oldun
yaren_dede Üye Konu Sahibi semo60' Alıntı: Çok saol harikasın teşekkürler bu kadaryardımcı oldun Genişletmek için tıkla ...
muzo27 Üye anlatım çok güzel olmuş teşekkürler ben yaptım ama batarya ve şebeke rengi değişmiyor açılış ekranı da değişmiyor
anlatım çok güzel olmuş teşekkürler ben yaptım ama batarya ve şebeke rengi değişmiyor açılış ekranı da değişmiyor
yaren_dede Üye Konu Sahibi muzo27' Alıntı: anlatım çok güzel olmuş teşekkürler ben yaptım ama batarya ve şebeke rengi değişmiyor açılış ekranı da değişmiyor Genişletmek için tıkla ... görünümü değiştirmek için mod yapmak yeterli değil değil mif dosyalarını değiştirmen gerekli
muzo27' Alıntı: anlatım çok güzel olmuş teşekkürler ben yaptım ama batarya ve şebeke rengi değişmiyor açılış ekranı da değişmiyor Genişletmek için tıkla ... görünümü değiştirmek için mod yapmak yeterli değil değil mif dosyalarını değiştirmen gerekli
yaren_dede Üye Konu Sahibi muzo27' Alıntı: mifleride değiştirdim ama olmadı Genişletmek için tıkla ... olmadıysa modu yapamamışsın demektir... ilk sayfadan işlemleri tekrar yap ve doğru yaptığına emin ol
muzo27' Alıntı: mifleride değiştirdim ama olmadı Genişletmek için tıkla ... olmadıysa modu yapamamışsın demektir... ilk sayfadan işlemleri tekrar yap ve doğru yaptığına emin ol
yaren_dede Üye Konu Sahibi muzo27' Alıntı: bu modu pcden mi yapmak lazım? ben mobilden 3,4 defa denedim olmadı Genişletmek için tıkla ... sadece yapman gereken 1 tek şey var oda *mif dosyalarını kopyalamak başka birşey yapmayacaksın yani neyi yapamıyorsun? Hangi telefonu kullanıyorsun
muzo27' Alıntı: bu modu pcden mi yapmak lazım? ben mobilden 3,4 defa denedim olmadı Genişletmek için tıkla ... sadece yapman gereken 1 tek şey var oda *mif dosyalarını kopyalamak başka birşey yapmayacaksın yani neyi yapamıyorsun? Hangi telefonu kullanıyorsun
muzo27 Üye neyse boş ver ben vazgeçtim zaten senide biraz kızdırdık galiba 1kaç şey daha sorarsak dayak yeriz heralde
neyse boş ver ben vazgeçtim zaten senide biraz kızdırdık galiba 1kaç şey daha sorarsak dayak yeriz heralde
yaren_dede Üye Konu Sahibi ben Bu iş için para almıyorum yani yardımcı olmayı sevdiğim için konu açtım ama senin gibi arkadaşlar yüzünden yaptığım şeyden soğudum açıkçası, mümkünse açtığım konulardan faydalaniyorsan yorum yapmazsan sevinirim
ben Bu iş için para almıyorum yani yardımcı olmayı sevdiğim için konu açtım ama senin gibi arkadaşlar yüzünden yaptığım şeyden soğudum açıkçası, mümkünse açtığım konulardan faydalaniyorsan yorum yapmazsan sevinirim