Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

Sponsorlu Bağlantılar

koray777

koray777

Üye
Aslında Bu Joshlog Modu CFW Yapımcıları Uygulayabilirler Kullanıcılar İçin Daha Kolay Olur. Sadece Gerekli Yere Değiştirmek İstediği Mif Dosyasını Atacaklar Bu Kadar :)

- - - Eklendi - - -

Örneğin : Joshlog Modu C Yapacaklar.

Rofs2/Resource/Apps/.... .mif
Core/Resource/Apps/.... .mif

Bu Dosyalardan Mif leri

Uda/Resource/Apps/

Taşıyacaklar..

Ve.......................... Joslohg C Modu = Uda/Sys/Bin/

İçine Atacaklar (Aklncon.dll)

Bu Kadar.....

- - - Eklendi - - -

Mesela Şu An Ben Öyle Kullanıyorum.... :)

Peki C değil de E'ye uygulamak istersek nasıl yapıcaz onu da anlatır mısın? Şimdiden teşekkürler.

grosmall

grosmall

Üye
s.aleykum yaren-dede kardeşim xplore ile mif'leri e-resourece-app içine atamıyorum yardımcı olurmusunuz (dosya acılmıyor)uyarısı alıyorum, tlf c6-01 sılver tşk,ler,

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
asigsasi

asigsasi

Üye
s.aleykum yaren-dede kardeşim xplore ile mif'leri e-resourece-app içine atamıyorum yardımcı olurmusunuz (dosya acılmıyor)uyarısı alıyorum, tlf c6-01 sılver tşk,ler,

telefonun hacklımı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi

konuda açık bir şekilde belirttim dostum rompatcer yamalarını aktif yapman gerekiyor

cihazın hackli olduğunu var sayıyorum ropatcer yamalarını aç ve xplore gizli dosyaları görünür yap (nasıl yapacağını bilmiyorsan ilk sayfadaki resimleri takip et) yardımı olacaktır. sorun çıkarsa tekrar sorabilirsin

grosmall

grosmall

Üye
tlf hackli mifleri sayenizde istedigim yere attım.tlf kapatıp açtim fakat pil gösterge rengi değişmedi sebep ne olabilir? tşk.

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
grosmall

grosmall

Üye
sadece sitede arkadaşların hazırlamış olduğu avkon2 leri denedim
veya bana turkiye bayraklı bir avkon2 pil gösergesi hazırlaemısın
TŞK.

• Beğen
grosmall

grosmall

Üye
D:\turkey flag edit by yaren_dede.zip DEMİN BUNU DENEDİM OLMADI

asigsasi

asigsasi

Üye
mif leri hangi hafızaya kopyaladın dll dosyası ni gerekli yere attınmı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
D:\turkey flag edit by yaren_dede.zip DEMİN BUNU DENEDİM OLMADI

herşey değişiyor birtek pilmi değişmiyor şimdi...
c-sys-bin içine girip "Aknlcon.dll" isimli dosya yerindemi bir bak bakalım eğer yerinde ise indirdiğin avkon2 mif dosyasını hangi hafızayı seçtiysen o hafızaya resource-apps konumuna atıp restart yap...
yine olmazsa ilk sayfada hangi anlatım ile yaptığını yaz bir bakayım

• Beğen
Tepkiler: smh60
grosmall

grosmall

Üye
yardımın ve ilgin icin tşk. Aknlcon.dll sys-bın içinde yoktu onu atınca oldu :alkis

mhmetkuafor

Üye
ana dizin derken nereye atıyoruz dosyayı

- - - Eklendi - - -

ana dizin derken dosyayı nereye atıyoruz?

mhmetkuafor

Üye
ok tşk

smh60

smh60

Üye
Şimdi ben anlatılanları yaptım refresh için bi bubblesclock saatini e resource appse attım hiçbir değişiklik yok

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi ben anlatılanları yaptım refresh için bi bubblesclock saatini e resource appse attım hiçbir değişiklik yok

değiştirebildiğin başka birşey varmı yani mod çalışıyormu?

• Beğen
Tepkiler: smh60

Üst Alt