Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede]

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
tesekkurler konu ust konuluk

abi symbian^3 genel bölümünde açtığım konuya bak anlarsın

bir an için symbian^3 bölümündeyim sandım.konun üst konu olmuş abi.hayırlı olsun

beyler hemen hemen her widgetı değiştirdim ama bitane bile fm radyo widgetı bulamadım varsa mifini atar mısınız ne olduğu önemli değil orjinal olmasın da

akifd

Üye
resimlerde rom peacherde 4 tane yama Var benimkinde 2 tane üstteki 2 tane bende yok ondan olurmu acaba üstteki 2 taneyi nerede bulurum eğer o yüzden okuyorsa

Konu Sahibi
resimlerde rom peacherde 4 tane yama Var benimkinde 2 tane üstteki 2 tane bende yok ondan olurmu acaba üstteki 2 taneyi nerede bulurum eğer o yüzden okuyorsa

dostum kaç tane varsa aktif yap bende fazladan mod olduğu için fazlaydi

- - - Eklendi - - -

beyler hemen hemen her widgetı değiştirdim ama bitane bile fm radyo widgetı bulamadım varsa mifini atar mısınız ne olduğu önemli değil orjinal olmasın da

bu paketi yükle dostum

- - - Eklendi - - -

bir an için symbian^3 bölümündeyim sandım.konun üst konu olmuş abi.hayırlı olsun

teşekkürler dostum

Ekli dosyalar

MaxipmaN

Üye
açılış dehşet

- - - Eklendi - - -

wigetleri bozmuşsun kastırıyo orjinallerini aramaya başladım

Konu Sahibi
açılış dehşet

- - - Eklendi - - -

wigetleri bozmuşsun kastırıyo orjinallerini aramaya başladım

bozmuşsun derken hangileri sorunlu onlar sadece mif dosyaları yani kastırma yapmaz sorunun başka olabilir

MaxipmaN

Üye
eski avkon modu iyiydi de bu çok kasıyor yazılımı tekrar kurcam bu sefer pc den

doctorrr

Üye
abi senin kendi kullandığın bi' mif pack i vardı ordakiler çok hoşuma gitmişti ama kaldırmışsın acaba?

doctorrr

Üye

hazır mif yükleme olayından bahsediyorsan o kolay ayarlarız dostum
böyle splashscreen vardı arama tuşunu değiştirmişsin çok güzeldi sonra widget varmıydı bilmiyorum ama onunla kang hao nun widget packi bi' harika olur