Joseph Yobo'dan itiraf dolu sözler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Joseph Yobo'dan itiraf dolu sözler
Joseph Yobo, sarı-lacivertli ekipte bulunduğu her anın kendisi için çok özel olduğunu ifade etti ve çarpıcı açıklamalar yaptı..












Fenerbahçe Kulübü'nün transferi için Everton ile görüşmelerini sürdürdüğü savunma oyuncusu Joseph Yobo, sarı-lacivertli ekipte bulunduğu her anın kendisi için çok özel olduğunu ifade etti.


Sezon başında İngiltere Premier Ligi takımlarından Everton'dan kiralık olarak transfer edilen Nijeryalı savunma oyuncusu, Fenerbahçe Televizyonu'nda yayınlanan ''1'e 1'' isimli programda, futbol kariyerini, geldiği noktayı ve sarı-lacivertli ekipteki durumunu anlattı. Çıktığı ilk antrenmandan itibaren takımının kendisini sahiplendiğini ifade ederek Fenerbahçe'de mutlu olduğunu belirten Yobo, ''Burada bulunduğum her an benim için özeldir. Ama özellikle gol yemediğimiz her an daha özeldir. Burası kazanma alışkanlığının olduğu bir takım ve her zaman galibiyet beklenen bir ortam. Benim için de maçı kazanmamız ve gol yemememiz her zaman en önemli konudur'' dedi.
Fenerbahçe'yi ilk kez Everton'da forma giyerken 2005-2006 sezonunun hazırlık döneminde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda sarı-lacivertli ekibe 5-0 yenildikleri maçta tanıdığını bildiren Yobo, ''Daha sonra Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nde de izlemiştim. Uche ve Okocha'nın da burada oynadığını biliyordum. Çok büyük bir takım olduğunu biliyordum. İngiltere'den sonra burayı tercih edebilirdim'' diye konuştu.
Sezon başında transferi için kendisiyle 5-6 takımın ilgilendiğini, İngiltere'den ayrılmaya karar verdiğinde ilk tercihinin Fenerbahçe gibi bir takım olduğunu kaydeden Yobo, ''Diğer opsiyonları dinlemiyordum bile. Gelmek istediğim, oynamak istediğim yer Fenerbahçe'ydi. Bu özel takıma gelip şansımı dememeyi tercih ettim'' ifadelerini kullandı.
''Türkiye'yi tipik bir Arap ülkesi gibi düşünüyordum'' diyen Yobo, ''Fakat gelip gördüğümde tamamen yanıldığımı anladım. Burası gerçekten Avrupa standartlarında bir ülke'' dedi.
Tam bir aile insanı olduğunu anlatan Nijeryalı futbolcu, ''Birtakım şeylere sahip olduğumu bilmek güzel ama ben nereden geldiğimi çok iyi biliyorum. Şimdiki durumumun büyüsüne kapılmış değilim. Nijerya'ya gittiğimde herkesle ilgilenmeye çalışıyorum. Tanrı'ya bana verdikleri için minnettarım'' diye devam etti.
 


Kral 63

Kral 63

Üye
belli sevmiş fenerbahçeyi :sarıl:
 
MetQ7

MetQ7

Üye
Avrupadaki imajımız kötü herhalde.Herkes bizi arap ülkesi gibi sanıyor.Adam gibi bir reklam yapmanın vakti geldi:)
 
MetQ7

MetQ7

Üye

Uefa kupasını alarak ve şampiyolar liginde en az çeyrek veya yarı final oynayarak.Bir de ülkemizin şu cennet köşelerinin iyi bir tanıtımı yapılsa kalite artar.Daha çok yıldız futbolcu ülkemize gelir ve en önemlisi arap ülkesi sıfatından kurtulmuş oluruz:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt