jöle biryantin yerine bunu kullanın ?!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
jöle biryantin yerine bunu kullanın ?!!
kardeşlerim günümüzde gençlerimiz ne kadar büyük bir tehlikede bunun farkında değiller genç yaşlarda gösterişli görünmek uğruna kullandıkları jöle ve biryantin ile saçlarını heba ediyorlar birde baks diye bir şey çıkmış yemin ederim öyle berbat bişi görmedim spreyi saymıyorum bile

eee diyeceksiniz nasıl gösterişli olalım diye şimdiden sitemlerinizi duyar gibi oldum

kardeşlerim yazıktır o güzel saçlarınıza size mükemmel bir förmül sunacağım mutlaka uygulayın pişman olmayacaksınız

4 ölcek soda suyuna 1 ölçek sirke karıştırıp saçınıza masaj yaparak uygulayın 15 dakika sonra bir kere köpürtmek üzere şampuanla yıkayın marka fark etmez ama kaliteli olsa daha iyi sonuş elde edilir saçlarınızda mükemmel bir parlaklık göreceksiniz aynı reklamlardaki amnkenler gibi.
şekil vermek içinde limon kullanın en doğal jöle

SHS

SHS

Üye
madem şekil için limon kullancaz, diğer işlemi niye yapıyoruz :hmmm

'Patron

'Patron

Üye
O baks Değil Wax dır canım kardeşim :)

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
bir şey daha vardı unuttum aklıma gelince yazacağım oda çok faydalı bişey

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
jöle , waks kullanmıyorum doğal takılıyorum düz yani ve bu halimle mutluym beni kabul eden böyle eder etmeyene kapıyı gösteririm :)

• Beğen
Tepkiler: kraldost
kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
jöle , waks kullanmıyorum doğal takılıyorum düz yani ve bu halimle mutluym beni kabul eden böyle eder etmeyene kapıyı gösteririm :)
yapma be kardeş ne kendi nefsine zulmet nede karşındakinin nefsine zulmet

fullwar

fullwar

Üye
Kurbağa bacağı, kenevir kökü... Ne oluyor ya alt tarafı jöle sürüyor çocuklar. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt