nassın cigerim :yavrum:
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: bende iyiyim canın nasıl amasyada havalar nasıl Genişletmek için tıkla ... Ben size söylemeyi unuttum İş iptal kardeşim gidemedik birşeyi bekliyoruz olursa gidicez şimdilik İstanbul'dayım yani
-Akıncı' Alıntı: bende iyiyim canın nasıl amasyada havalar nasıl Genişletmek için tıkla ... Ben size söylemeyi unuttum İş iptal kardeşim gidemedik birşeyi bekliyoruz olursa gidicez şimdilik İstanbul'dayım yani
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: niye söylemiyon bende amasyada diye yormuyorum Genişletmek için tıkla ... Unuttum dedim ya
-Akıncı' Alıntı: niye söylemiyon bende amasyada diye yormuyorum Genişletmek için tıkla ... Unuttum dedim ya
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: tamam aras abinin avatar Genişletmek için tıkla ... Tahir Dedeyle değişiklik yapmışlar
-Akıncı' Alıntı: tamam aras abinin avatar Genişletmek için tıkla ... Tahir Dedeyle değişiklik yapmışlar
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: dedim tahir babey ne ara elması çaldı Genişletmek için tıkla ... Bende Tahir abi benim konuya yorum yaptı diye heyecanlanmıştım
-Akıncı' Alıntı: dedim tahir babey ne ara elması çaldı Genişletmek için tıkla ... Bende Tahir abi benim konuya yorum yaptı diye heyecanlanmıştım
Akıncı Üye Konu Sahibi Joker' Alıntı: Bende Tahir abi benim konuya yorum yaptı diye heyecanlanmıştım Genişletmek için tıkla ... sadece için yapar konu-dışına bir konu açmışlar
Joker' Alıntı: Bende Tahir abi benim konuya yorum yaptı diye heyecanlanmıştım Genişletmek için tıkla ... sadece için yapar konu-dışına bir konu açmışlar
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: sadece için yapar konu-dışına bir konu açmışlar Genişletmek için tıkla ... Link at bakayım
-Akıncı' Alıntı: sadece için yapar konu-dışına bir konu açmışlar Genişletmek için tıkla ... Link at bakayım
Akıncı Üye Konu Sahibi Joker' Alıntı: Link at bakayım Genişletmek için tıkla ... çöpde erol abi taşımız siteyi ne zannettiler ise
Joker' Alıntı: Link at bakayım Genişletmek için tıkla ... çöpde erol abi taşımız siteyi ne zannettiler ise