Joker gel gel :)

ANIL

Admin

Tepkiler: -Akıncı ve achambo

achambo

Üye
dün gece film izlemek için uyumadım ve filmi indirince telefondan izlemeye başladım. Film çok sürükleyiciydi gece karanlıkta izlemek de korku filmi olduğundan daha da heyecan katıyodu ve sesler çok gerçekçiydi.
sonunda

Tepkiler: -Akıncı ve Joker

Joker

Emekli Yönetici

Tepkiler: -Akıncı, achambo ve ANIL

achambo

Üye
gerçekçiydi evet gerçekten öyleydi telefonumdan bu kadar net bir ses ilk defa duyduğumu sanıyodum taa ki filmdeki sesin aynısının dışardan geldiğini duyana kadar

Joker

Emekli Yönetici
gerçekçiydi evet gerçekten öyleydi telefonumdan bu kadar net bir ses ilk defa duyduğumu sanıyodum taa ki filmdeki sesin aynısının dışardan geldiğini duyana kadar
Anıla demiştim hacı araya kaynadın

Tepkiler: -Akıncı

ANIL

Admin

Tepkiler: -Akıncı, achambo ve Joker

achambo

Üye

achambo

Üye
yazıyom şimdi devam ederim isterseniz okuyun

Joker

Emekli Yönetici
Müco ?

achambo

Üye
ve camı açtım aşağıda gördüğüm şey olamazdı rüyadamıyım diye düşünmeye başladım ama hiç bir türlü uyanmıyodum bana bir şey mi oluyodu karşıki camda...

achambo

Üye
:
İstersek okuyorsak sorun yok ya...

cam kırıktı ve camdan kan akıyordu ve ne olduğunu görmek için aşağı insem mi diye düşünmeye başlamıştım bir şey olacak diye korkmamın yanında merak ediyordumve hareket görmeyince bir şey olmaz deyip indim aşağı eve doğru giderken duyduğum ses çok artmıştı ve daha değişik geliyordu evde birden ışık yandı o an evden üstüme bir şey fırlıcak birisinin cesedi çıkacak diye korkmaya başladımo an polisi aramak elimi cebime attım ve telefonum kırıktı hiçbir yere de çarpmamıştım bir şey olması imkansızdı telefona, o an güvenlik kulübesine doğru gitmeye başladım yaklaşık 100 metre vardı ve evden çığlık bağrışmalar duymaya başladım anında koşmaya başlamıştımgüvenlik kulübesine vardığımda içerde kimseyi göremedim kapısı açıkmı diye baktım ve açınca yerde bir delik ve etrafında kan lekeleri vardı hemen dönüp eve koşmaya başladım ama anahtarım da yoktu demir kapıyı nasıl aralıyacağımı düşünerek koşuyodumevime doğru giderken kırık camı olan evden bir şey fırladı ne olduğunu göremedim ama canlıydıve bana saldırma tehlikesine karşı koşabildiğim kadar hızlı koşuyodum ve ne olduğunu anlamadığım bir anda başıma bir şey vurdu büyük ihtimal taştı ve bayılmıştım

Joker

Emekli Yönetici
Tebrikler hacı oscarlık adamsın

achambo

Üye
devamı sonra yazarım çay içicezbest documentary feature of 1942 oscarda yazıyozindana bağlayasım var

Konu Sahibi
Ne oluyor la burada

Tepkiler: -Akıncı, Joker ve achambo