joikuspot yardım acill biraz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
joikuspot yardım acill biraz
arkadaşlar joikuspot kurdum ama bir türlü bağlantı yok diyor bağlanmıyor belle yüklü ondan olabilirmi yada o tarz bi program varmı bulabileceğim bağlantı dağıtan

slant1111

slant1111

Üye
Bağlantı yok derken ? İnternet i dağtmaya calsiyorsun ama bağlantıyı görmyor mu ?

chakal58

chakal58

Üye
Başka telefonlar ya da bilgisayarlar rahat giriyorlar ben de. Yalnızca kendim, bu açtığım bağlantıyla giremiyorum. Belki telefonunun yaydığı frekansı karşı taraf desteklemiyordur.

----------Eklendi @ 15:45:56 ---------- Yazıldı @ 15:44:32 ----------

Eğer telefonunuz bağlantıyı kuramıyorsa internete bağlanma hedeflerini göremiyordur ya da tanımlı değillerdir.

ozelbaris

ozelbaris

Üye
Bilgisayar mı hata veriyor? Windows'tan mı hata alıyorsunuz?

meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
sorunu çözdüm kendiliğinden oldu bağlanamıyor hatası veriyordu kendi internete ama epad var bitane çin malı ona net vermem lazım juoiku haricinde bir tane görmüştüm ona benzer prog varmı bildiğiniz adını hatırlayamadım şimdi

chakal58

chakal58

Üye
eZSpot galiba... :)

meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bir deneyeyim ..

chakal58

chakal58

Üye
teşekkürler bir deneyeyim ..
Ne demek, inşaallah hallolur sorununuz.

----------Eklendi @ 17:31:59 ---------- Yazıldı @ 17:29:52 ----------

Eğer başka cihazlar görüyor ama elinizdeki tablet görmüyorsa onunla alakalı bir durumdur.

meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
joikuspot wpa wpa2 desteklemiyor ezspot kurdum ama oda çalışmadı bağlanıyor kapanıyor kendiliğinden :) .. joikuspot destekllemiyormuş wpaları

chakal58

chakal58

Üye
Evet WEP destekli sadece.

Başka program da bilmiyorum ve sanırım zaten başkası da yok. Çin malıdır diyeceksin, oturup aldığına ağlayacaksın, n'apalım... :)

----------Eklendi @ 17:54:48 ---------- Yazıldı @ 17:51:47 ----------

Yalnız bu WEP, WPA ve WPA2 şifreleme metodları. 802.11 a/b/g/n alabileceği frekansları belirler. Sanırım şifre koymazsan WEP ya da WPA olması bir şey değiştirmez. Sonuçta çekemiyor o frekansı.

meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
yok ben almadım çinlilerle ne işim var :) .. şuan elimib altında var bitane bağlayamadım ona uğraşıyorum

KO9

KO9

Üye
tamamen tabletin işletim sistemiyle ilgili androidse ki büyük ihtimal öyle sanırım android ler peer to peer dediğimiz adhoc ağlarını desteklemiyorlar laptopunuzdan ağ açıp versenizde almaya bilirler. Bunun çözümü internetde olabilir yada donanımsalda olabilir araştırmak lazım ....Bakmışken bende araştırayım dedim şöle bi çözüm var biraz zahmetlisindenn:) http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-t20-de-ad-hoc-ibss-wifi-baglanti-sorunu-cozumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt