Aytaç-01 Üye burakyanar1' Alıntı: açtığımız wifi şifre koyamıyor muyuz? bi açtımmı tüm apartman giriyor Genişletmek için tıkla ... koyabiliyoruz ayarlardan ama wep tarzı şifreleme kullandığı için çocuk bile hackler bunu yine de koy şifre
burakyanar1' Alıntı: açtığımız wifi şifre koyamıyor muyuz? bi açtımmı tüm apartman giriyor Genişletmek için tıkla ... koyabiliyoruz ayarlardan ama wep tarzı şifreleme kullandığı için çocuk bile hackler bunu yine de koy şifre
Aytaç-01 Üye mustibulutt' Alıntı: nokia c6-01 5de hata verıyor Genişletmek için tıkla ... wifi açıkken aç programı MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
mustibulutt' Alıntı: nokia c6-01 5de hata verıyor Genişletmek için tıkla ... wifi açıkken aç programı MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
harpoon1 Üye cafcaf111' Alıntı: Bu sorun android yazılımıyla alakalı bir durum . Oynanmamış çoğu androidde mevcut. Çözümü ise bir patch diye biliyorum ben kullanmadığım için uğraşmadım , araştırırsanız bulabilirsiniz kolay gelsin iyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla ... Ben bu sorunla çok uğraştım sonunda çozümü ad-hoc switcher diye bir programda buldum. Android yazılımlar ad-hoc ağları görmüyor maalesef.
cafcaf111' Alıntı: Bu sorun android yazılımıyla alakalı bir durum . Oynanmamış çoğu androidde mevcut. Çözümü ise bir patch diye biliyorum ben kullanmadığım için uğraşmadım , araştırırsanız bulabilirsiniz kolay gelsin iyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla ... Ben bu sorunla çok uğraştım sonunda çozümü ad-hoc switcher diye bir programda buldum. Android yazılımlar ad-hoc ağları görmüyor maalesef.