merhaba
sertifika problemini bende yasamaktayim.problem yasaninca ovi store da demo(fazlasiyla sinirli ama is goruyor) versiyonu bulunmakta bunu indirip kurdum.. gayet basarili bir sekilde calisiyor. demosuyla belki bir sertifika olusturulur versiyonuda yukleyince calisir diye cahil bir yontem denedim ama olmadi
ben de arastirmami devam ettirip yardim beklemekteyim.. cunku bazi arkadaslar yukledim sorunsuzca kullaniyorum demis ama nasil?
simdiden tesekkurler
Paylaşım için teşekkürler. C6 da sorunsuz çalışıyor. Çok hoş birşey adea Wireless Router ^aleti birden bağladım bi telefona İyiki CepNet var
Ama bir sorum olacak, Premium sürümünde şifre koyamıyor muyuz? Öyle diye biliyorum ama hiç yok ayarı falan. Light sürümünden bi farkı yok yani bunun da Yardımcı olursanız sevinirim...
merhaba
sertifika problemini bende yasamaktayim.problem yasaninca ovi store da demo(fazlasiyla sinirli ama is goruyor) versiyonu bulunmakta bunu indirip kurdum.. gayet basarili bir sekilde calisiyor. demosuyla belki bir sertifika olusturulur versiyonuda yukleyince calisir diye cahil bir yontem denedim ama olmadi
ben de arastirmami devam ettirip yardim beklemekteyim.. cunku bazi arkadaslar yukledim sorunsuzca kullaniyorum demis ama nasil?
simdiden tesekkurler
Paylaşım için teşekkürler ben daha önceden 2.5 premium kullanıyordum bunu sertifikalyıp kurdum ama ağ adı kısmını değiştiremedim o yüzden 2.5 e geri döndüm yinede sağol...
ovi mağazada bir değişiği var fakat o programda da şifre koyulamıyor. bu işle ilgili olduğunu üzerinde çalıştığınız belli ama bizleri de bilgilendirirsen...
ovi mağazada bir değişiği var fakat o programda da şifre koyulamıyor. bu işle ilgili olduğunu üzerinde çalıştığınız belli ama bizleri de bilgilendirirsen...
arkadaşlara kurduğum sürüm ve şifre konuluyor. Sizin versiyonda da şifre koyulabilmesi lazım. 64bit ve 128 bit wep şifrelemesi destekliyor. wpa şifreleme kullanamıyorsunuz.
ovideki joiku spot light mı?1 light versiyon ise onda şifre konulamıyor.
program tam sürümdür, sorunsuz kurup kullanabilmeniz için ya telefonunuz hackli olmalı ya da programı sertifikanızla imzalamalısınız.(siz zaten bunu biliyormuşsunuz, önceki meajlarınıza yeni dikkat ettim)
Sorunuzu da anlamadım, nerde diyor şife anahtarı yok diye?!?! Biraz açıklayıcı olun lütfen.
kardeş kusuruma bakma şifrelemeyi buldum. artık güvenli bağlantı oldu. en iyisi de şifreyi değiştirebiliyor olması hex veya diğerine tıklayıp girip çıkınca... teşekkürler