John carter 2012 imdb(7.0/10) [hd]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
John carter 2012 imdb(7.0/10) [hd]
JOHN CARTER 2012

Merhaba arkadaşlar.Geçtiğimiz ay izlemiş olduğum bu film kelimenin tek anlamıyla şahane...Imdb puanı en az 8 olmalı ancak bazıları az vermiş olsa gerek..Film'in akışı kalitesi efekt ve gerçekçiliğini bir yana bırakın Disnep yapımı olması yeter ve filmin sonu da çok güzel bitiyor...
NOT: FİLMİN TRAİLER'İ ÇOK ANLATICI OLMAYA BİLİR AMA KESİN İZLEYİN KONUSU BİRAZ KARISIK TRAİLER LE OLACAK İŞ DEĞİL ÇÜNKÜ :)




Filmin Açıklaması:
Bilinmeyen bir şekilde gözünü Mars gezegeninde açan John Carter, burada kendisini gezegen sakinlerinin arasında gitgide büyüyen bir savaşın ortasında bulur. Tarafların arasında Tars Tarkas ve çekici prenses Dejah Thoris de vardır. Carter yok olmanın eşiğindeki bu gezegende Barsoom’ın ve halkının kurtuluşunun kendi ellerinde olduğunu anlayacaktır... Finding Nemo ve Wall-E gibi filmlerin akademi ödüllü yönetmeni Andrew Stanton’ın 2011 yılı içersinde çektiği son filmi "John Carter", gizemli ve egzotik Barsoom (Mars) gezegeninde geçen sürükleyici bir aksiyon macera filmi...Taylor Kitsch, Bryan Cranston, Ciarán Hinds ve Willem Dafoe başrollerini paylaştığı film, Edgar Rice Burroughs’ın "A Princess Of Mars" isimli bilim-kurgu romanından uyarlandı. Filmin müziklerini ise daha önce İnanılmaz Aile, Ratatouille gibi başarılı animasyonların da müziklerine imza atan ödüllü besteci Michael Giacchino üstleniyor..


FİLM TRAİLER(HD):

[video=youtube;pcV7aXL8txU]http://www.youtube.com/watch?v=pcV7aXL8txU[/video]

FİLMİ İZLEYEBİLECEĞİNİZ ADRES(720p[HD] KALİTESİNDE) :

************

İYİ SEYİRLER...:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt