Jo İstanbul'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Jo İstanbul'da
Galatasaray'ın Manchester City'den sezon sonuna kadar kiraladığı Brezilyalı golcü Jo'yu taşıan uçak İstanbul'a indi.

Coşkulu bir taraftar grubunun karşıladığı 22 yaşındaki golcü oyuncuyu havalimanında Galatasaray idari menajeri Cenk Ergün karşıladı.

Konaklayacağı otele hareket eden Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da 32 numaralı formayı giyecek.

Brezilyalı yıldızın yapılacak sağlık kontrollerinin ardından kendini sarı kırmızı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Transfer görüşmelerini yürüten Futbol Şube sorumlusu Haldun Üstünel'in İngiltere'de kaldığı ve Premier League'den yeni bir transfer için görüşmelere başladğı bildirildi .

arslansem

arslansem

Üye
Transfer görüşmelerini yürüten Futbol Şube sorumlusu Haldun Üstünel'in İngiltere'de kaldığı ve Premier League'den yeni bir transfer için görüşmelere başladğı bildirildi . :kop: :kop: :kop:
Allah diğer rakiplerimize de böyle bir yönetici nasip etsin :ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Şampiyonlar liginde karşılaştığımız Maçta cska da bize karşı oynamıştı ordan biliyorum brezilyalı olmasına rağmen mücadeleci bir futbolu var iyi bir oyuncu ve yaşıda genç hayırlı olsun Bize uzun Saçlı yönetici Lazım değil 10 yıldır maket gösterdiler taraftara stad diye Madem Çok hünerli stadı bitirsin haldün :) istemez

ouSahin

ouSahin

Üye
Öncelikle hayırlı olsun ... Lincoln den sonra bir Genç Brazilyalı :) bakalım o ne zaman gidicek ülkesine ..

arslansem

arslansem

Üye
Uzun saçı tek sorun mu?Kısa saçlı gelsin size o zaman abi :ehe
10 yıl mı?Yanlışın var 20 yıl demek istedin sanırım :ehe Stad ilk gündeme geldiğinden bugüne yaşananlar Galatasaray kulübünü ilgilendirmiyor.Stad devletin idaresinde ve bizim yapabilecek hiçbirşeyimiz yok.Ve ilk gün stadın bitiş tarihi Eylül 2010 olarak belirlendi daha temel atılmadan.Fakat sadece 6 ay gecikecek.Varsın 1 yıl geciksin sorun değil.
Gecikme sebebi de devletin stadı özel şirketlere ihaleyle satıp daha fazla para kazanma hırsından kaynaklıdır ve tekrar ediyorum ki anlayabilesiniz,Galatasaray ın bu işle uzaktan yakından hiçbir ilgisi yoktur :)
Konuları saptırmamız gerekeni söyleyen sizlersiniz ama şu konuya yazdığınıza bakın.Kendinizle çelişmeyin :)
Bu konu hakkında buraya yazdığım yazacağım son mesajdır.Umarım anlaşılabilmişimdir :oke: Galatasaraylıların yeni oyuncumuz ile ilgili görüşlerini okumak isterim sadece bu konuda :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Jo jo :) Bu oyuncu benden çok çekecek . İsmine taktım bi kere. Adamım Jo :)
Hayırlı olsun ..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
O oyuncudan da siz çok çekeceksiniz iyi öğrenin adını:ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Konuyu saptırma gibi bir derdimiz yok gs lilerin fener kompleksi var her yaptıklarında fenerbahçe ile kendilerini kıyaslıyorlar demin dedin ya haldün gibi bir yönetici nasip etsin son 10 yılda hangi yönetici çıkıp bir demirbaş hediye etti camia ya devletin sorunu diyorsun Kayseri nasıl Yaptı stadını Fenerbahçe Nasıl yaptı stadını orada bir sataşma vardı ben ona cevap verdim Bazı insanları kendi Çabanızla sivriltmeye Çalışıyorsunuz Gerek Yok bunlara Gelen Her oyuncusu alexle kıyasladınız Hepsi Gittiler Alex orada duruyor...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Konuyu kasmayın arkadaşlar farklı açılardan bakıyoruz olaylara bu uzar gider

arslansem

arslansem

Üye
Şu anda burada olduğu gibi fenerlilerin Galatasaray kompleksi olmasın :)
Bazı insanları sivriltmeye çalışmıyoruz.Adam takır takır oyuncu getiriyor İstanbul'a.Mal meydanda.Övmeye yermeye gerek yok :) hep derim ben;cümleler kurulur,birşeyler anlatılır,sen yazarsın ben yazarım,böyle uzar gider.Ama bişeyler ortaya koymak gerek,göstermek gerek,icraat gerek :) Allah'a şükür Haldun Üstünel icraatlarıyla yine göğsümüzü kabartıyor :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Yav Semih akşam akşam güldürdün Beni neyse mehmet abim dediği gibi Yeri değil Hayırlı olsun Cimbomdan Çekinen Haldün üstünel gibi olsun diyorum ayrıca bizim neden böyle bir kompleksimiz olsunki her zaman yeniyoruz galatasarayı :)

arslansem

arslansem

Üye
Haldun Üstünel'in icraatlerine mi güldün.Bizi mutlu eden şey fenerliyi güldürüyor :ehe
Kompleksi yenme yenilme manasında mı yorumluyorsun?İlginç :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...