emr353
Üye
arkadasim oncelikle corede bulnan effects dosyasinin icindekileri temizle sadece manifest kalsin onun icindeki effects yolunu yapmissin zaten ama atadigin e:resource/effect degil (effects) olucak (s) yazmalisin atadigin yolada effects dosyasi koymayida unutma.
Udayı hackli udayla değiştirceksin örnek
Hackli uda masaüstünde ya udayı edit dicen masaüstündekiyle değiştircen işlem tamam .
olmaz sen eski dosyalarla tekrar flash at duzelir.Kurtuluş abi dediğin gibi yaptım. yönlendirdiğim yere effects klasörünüde açtım. Bu seferde tele flash atarken sorunsuz atıyorum ama tel açılmıyor. titriyor açılacak gibi oluyor ama açılmıyor. sorun nedir acaba çok death flash atmaktan ram e bişemi oldu acaba ??? yardım lütfen
ilk sayfadaki o zaten deneyen yokmu onu.varsa el kaldirsin lutfen.Efekt için teşekkürler dostum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBuradaki CFW üzerinde oynama yapıp bize sunabilir misin acaba ? Sadece ingilizce yazmışta oradaki adam.İşine yarar belki CFW konusunda C7'n olmasa bile.
kardeş nasıl yaptın anlatabilir misin
polluxea♪;4072344' Alıntı:dostum bunu deniyen olmusmu ?kurtulus abi sen bi baksan belki işimize yarar abi..
effects icine attim cfw c7 kullanan bir arkadas denemis olmus fakat yapamamisti olmuyor dedigi icin kaldirmistim ama gece ben flah attim arkadasa oluyor ama ekranda kilitlenme oldugu icin kaladirdim belki daga guzel modifiye yapilmis bir cfw bulursaniz uygulayabilirsiniz oluyor.ama o arkadasla beraber calisma yaptik c effects dosyasi olusturduk ama bir turlu guzel bir sonuc alamadik yada kendi elimde olmadi icin cihaz yapamadik keske bir c7 olsada uygulasam ama yok yok yok.polluxea♪;4072344' Alıntı:dostum bunu deniyen olmusmu ?kurtulus abi sen bi baksan belki işimize yarar abi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?