benim asıl hatam şu oldu ilk önce e ye kopyaladım baktım bi deişiklik yok sonra c ye kopyaladım baktım yine deişiklik yok sonra konuyu bida okudum yorumları bi arkadaş daha aynı hatayı yapmış tema efektini açmayı unutmuş benim gibi kafa dank etti yorumu okur okumaz hemen mal gibi tema efektini açtım tel uçtu çünkü klasörün birini silmeyi unutmuştum hem e de hem c de effect klasörü wardı c deki c yi e deki e yi gösteriyodu benim hatam buydu
walla tawsiye ederim ben şu an kullanıyorum gerçekten güzel bi efekt
- - - Eklendi - - -
ayrıca bence efekt yüklemesini bilmeyenler sorsun önce nasıl olacak diye yanlış yere kopyalarsanız tel flash a gider haberiniz olsun benim ilk denememde tel uçmuştu artık öğrendik. çünkü bazıları e ye atıyor kardeşimin paylaştığı c ye atılması gerekiyor bide kardeşim bence ilk sayfada onuda bilgilendir e ye atmasınlar. veya e ye atması gerekenler ne yapması gerekiyo. walla sonra seni suçlarlar
Dediğin gibi bi açıklama yapayım kardeşim illa c ye atılması gerekmiyo efekt yolları neresiyse oraya atmaları gerekiyo ama manifest dosyasınıda düzenlemeleri gerekiyo açıklamayı yapıyım ben
Kardeş baya faydalı bir paylaşım tesekr. ama ben ilk defa yapcagım için bilmiyorum indirdim rar dosyasının içinden büssürü dosya çıktı bunlar ne nereye atıcam ?
Kardeş baya faydalı bir paylaşım tesekr. ama ben ilk defa yapcagım için bilmiyorum indirdim rar dosyasının içinden büssürü dosya çıktı bunlar ne nereye atıcam ?