Jilet kullanayım mı? (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

oktaysonmez98

Üye
    Konu Sahibi
Jilet kullanayım mı? (yardım)
Arkadaşlar lise 3 e gidiyorum dudak üstü ve çene altı bölgesinde kıl kökleri sertleşmeye başladı haliye traş makinası işlevini yitirdi ayrıca cildimi tahriş ediyor. sizce jilet kullanmaya başlamalımıyım?

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
berberde makine ile kestir. bir süre daha ayva tüyü gibi kalır. Kendini hazır hissediyorsan psikolojin bozulmayacaksa
vur jileti para remzi gibi çıksın bıyıkların , haliyle bıyıklara sakalara sıra gelinceye kadar jileti başka yerlerde kullanarak tecrübe
ediniliyor yüzünü traş ederken bir kaza çıkacagını sanmıyorum ama yinede sen dikkatlı ol ben o zamanlar eğri makasla
keserdim sakal uzamadan önce kesilen kısmını onarıp siviri hale geldikten sonra uzuyor.
vay be arkadaş gün gelecek saçımızda ki ilk beyaz tel saçı görüp onuda dert edinecez

• Beğen
Tepkiler: oktaysonmez98

oktaysonmez98

Üye
    Konu Sahibi
önerilerin için sağol hocam kendimi hazır hissetmiyorum pek ama makine kaliteli olmadığı için cildimi tahriş ediyor ileride cilt problemi yaşarım diye korkuyorum yoksa ben de vurma taraftarı değilim bu arada sınavlar sağolsun bir iki beyaz tel gözüktü bende

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
önerilerin için sağol hocam kendimi hazır hissetmiyorum pek ama makine kaliteli olmadığı için cildimi tahriş ediyor ileride cilt problemi yaşarım diye korkuyorum yoksa ben de vurma taraftarı değilim bu arada sınavlar sağolsun bir iki beyaz tel gözüktü bende
dedigim gibi kaliteli bir bıyık makası al çok zaman alır ama yavaş yavaş kesersin

• Beğen

oktaysonmez98

Üye
    Konu Sahibi
hocam bıyık makası daha önce hiç kullanmadım ama denemek istiyorum kıllar biraz sert ne kadarını alabilir bu konuda biraz şüphem var açıkçası

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
hocam bıyık makası daha önce hiç kullanmadım ama denemek istiyorum kıllar biraz sert ne kadarını alabilir bu konuda biraz şüphem var açıkçası
bıyık makası ile istesende jılet gibi dipten kesemediginden tüylerin ucu körerip uzumaya çalışmıyor. lisede kapıda hocaların
kontrölünden sorunsuzca geçerdim haftada bir kesmek yeterli oluyor. bir de keseceksen cumartesi gün kese pazar günü parlak
olursun pazazertesi yanı okula gittgin zaman normal ten rengine döner. parlak oğlan diye çagrılmak hoş değil tecrübe ile sabit

• Beğen

oktaysonmez98

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah hocam deneyeyim ben bunu

• Beğen
Tepkiler: haydaravısyon

Üst Alt