sublieutenant
Üye
-
Konu Sahibi
-
Programı calıştırdığında ayarlardan logout on exit in karşısındaki tiki kaldır arkadaşım. Yoksa her programı kapadığında logout yapar.ben bu programin ayni surumunu kendi sitesinden indirmistim program calisti fakat programdan her cikip tekrar girdigimde facebook hesabima tekrar giris yapmam gerekiyodu buda beni sinir ediyordu bunda da boyle sorun var mi?
güzel bi program arayüzü fln ama fotoğraf yükleyemyrm ben o kısımda fotolar cıkmıyor ve programdan cıkıncada hesabı unutuyo
Fmobi 2.0.1 var ilk ataçlı dosyalarda ve 3 part rar dosyasıyla toplamda 4 dosya var, rarları bir klasör içine indirip rardan cıkar. QT ve gerekli bileşenleri çıkar önce onları yükle. Ardından Fmobi'yi yükle, sertifika hatası diyorsa telefonunu hackle ya da programları sertifikala (sertifika anahtarların varsa tabi ki - yoksa mecbur signedini bulacaksın QT'nin)arkadaşlar nasıl kuracaz ayrıntılı bi açıklama yapın 3 dosya var 3 ünüde indircez mi şimdi??
----------Eklendi @ 16:45:39 ---------- Yazıldı @ 16:43:16 ----------
bide sertifika hatası var :S
Az önce baktım gelen mesajlara tıkladığımda zarf ve oklu bi simge cıkıyor ona tıkladığımda mesajlara geri cevap yazabiliyorum. Bende burda verilenden farklı bir versiyon V.2.3 var belki yeni versiyon olmasındandır. Upload ettim, sendeki (v.2.0.0 veya v.2.0.1 ise) programı kaldırıp birde bununla dene bakalım. Cevap yazma kısmı görünecek mi?ya bu mesajlar bölümünde gelen mesajlara cevap yazılmıyor nasıl yapacağım bi yardımcı olurmuşunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?