Oyun mükemmel, tek kelimeyle mükemmel, öyle eğlencelik(k)i bugüne kadar mobil platformda en çok keyif aldığım oyunlardan biri, insanın tekrar tekrar oynayası geliyor, tam çıkacakken dur bir kez daha oynayayım diyorsun, sonra bakmışsın beş kez daha oynamışsın, Allah razı olsun birader, teşekkürler...
Oyun mükemmel, tek kelimeyle mükemmel, öyle eğlencelik(k)i bugüne kadar mobil platformda en çok keyif aldığım oyunlardan biri, insanın tekrar tekrar oynayası geliyor, tam çıkacakken dur bir kez daha oynayayım diyorsun, sonra bakmışsın beş kez daha oynamışsın, Allah razı olsun birader, teşekkürler...
arkadaslar bunun diğer bi nedeni 1.(.apk uygulaması arkaplanda çalışan veya yuklu baska bir uygulama ile çakışıyor olabilir. 2.)bunun verilebilecek baska bir cevap.apk dosyası bozuk olabilir.3.)sürümünüze uyumlu olmayabilir.4.)telefonunuz virüslü olabilir.(android format atın en garantililsidir.)5.)bilinmeyen kaynaklar kapalı olabilir.
Oyunun boyutu küçük aslında kasması normal değil istersen System Panel diye bir program var ram derdine çare bir tuşla bütün açık uygulamarı kapatıyor. Market linki:
Oyun güzel çalışıyor da oyundan çıkınca paralar sıfırlanıyor bende. O kadar uğraşıp coin biriktiriyorum çıkıp bi daha girdim sıfırlanmış. Görevler sıfırlanmıyor ama onlar normal. 1.3.5 ve 1.3.6 sürümlerini motorola atrix ve nexus 7'de denedim iki ciazda da aynı sorun var.