JetCan Space Free Ovi Store'da

Konu Sahibi
JetCan Space Free Ovi Store'da
Link :
Bedel : Ücretsiz
Fotoğraflar :

Tepkiler: MaxipmaN ve asigsasi
Imanli Studios'a hayırlı uğurlu olsun

Tepkiler: Cihanî Sultan
oyunda hata var galiba iki ucu topuz şeklinde nesneler var onlara takılınca adam yerde sürünmeye başlıyor uçmuyor oyundan çıkış düğmeside yok

Konu Sahibi
oyunda hata var galiba iki ucu topuz şeklinde nesneler var onlara takılınca adam yerde sürünmeye başlıyor uçmuyor oyundan çıkış düğmeside yok
Aslında çıkış düğmesi yaptım ama Ovi'nin kabul ettiği halinde çalışmıyor.Bir de oyunu yatay ekranda açamadım her nedense...Ve de o topuzlu nesnelerşn menziline girmeden uçmak gerekiyor

tamamda ona takıldık diyelim oyundan çıkmadan baştan başlama imkanı yokmu çok saçma oluyor yani takılıyorsun yere yapışıyor anca durmadan sürünüyor bişey yapamıyorsun

Konu Sahibi
tamamda ona takıldık diyelim oyundan çıkmadan baştan başlama imkanı yokmu çok saçma oluyor yani takılıyorsun yere yapışıyor anca durmadan sürünüyor bişey yapamıyorsun
Aa evet aslında var da bir türlü kabul etmedi nokia 2 hafta oldu yaklaşık güncellemesini gönderirim Nokia'ya inşallah bir haftaya

windows'u etkinleştir bir ara

vay be bekle ben sürekli indirip siliyim sayı çoğalsın

Anil-D

Üye
hayırlı olsun cihanım

akinorta

Üye
hayırlı uğurlu olsun bir arkadaşımız daha mağazada yayıncılığa başladı..

ben de su milyoneri gelistirip yayinlasam iyi olacak aslinda akinorta sana versem dosyalari credit e adini yazayim free yayinla duzgun yarisma yok bu da duzgun degil aslinda ama gelistirilebilir. En onemli olan 30000 soruluk veritabaninin sifrelemesini cozup dahil ettik son surumunde telif hakki istemezlerse yayinla bence.

akinorta

Üye

seve seve yayınlarım telif hakkı vs sorun olmaz. Olursa da en fazla kaldırılmasını isterler. biz de kaldırırız.