Jet 8003 Sınırsız Navigasyon Yapma

Sponsorlu Bağlantılar

pskpsk

Üye
    Konu Sahibi
Jet 8003 Sınırsız Navigasyon Yapma
Arkadaşlar yabancı bir sitede jet 8003 için bazı kodlar var ve 66 navigasyonun bedava kullanımı ile ilgili, sizde incelerseniz ve sonuçları paylaşırsanız sevinirim

Samsung Jet S8003 comes with preinstalled GPS navigation and to enable the feature you should follow these steps:
  1. press *#6984125*# .This will open “Admin settings”
  2. go to Internals and then enter master *#9072641*# “Done” and “Confirm” .This will open other “Internals”
  3. go to LbsApp and then go to “Navigation” , “Enable” and ” Save “
The phone will restart and when you open the ” menu ” you will find the “Navigation” icon
If you want to disable it you follow the same steps.
To get the Navigation Route 66 for free you have to download route 66 from the website and install it on the memory card follow the next steps :
  1. Go to and follow the instructions.
  2. Click the link to start the download.
  3. Save the file to your PC.
  4. After you’ve saved the file to your PC, click the file to run it.
  5. Follow the instructions until the wizard completes.
  6. Start ROUTE 66 Sync on your PC. If you are informed that a newer version of ROUTE 66 Sync is available, then please install this newer version.
  7. Connect your phone to your PC with a USB data cable and select “Mass storage” on the phone screen, then follow the instructions until the wizard completes.
  8. Create a ROUTE 66 account by going to “File > Create account” and then log in.
  9. Select “Store > ROUTE 66 Store” and browse the content.
  10. Identify which products you need and add them to the shopping cart.
  11. When all free products are in the shopping cart, select “Checkout”. If you also want a to buy something then downloading of the content will start automatically after your payment has been completed successfully. The content is first downloaded to the PC and then transferred to your phone.
  12. Disconnect your phone from the PC..
  13. Start the navigation application on your phone by selecting “Navigation” in the main menu.
  • .

• Beğen
Tepkiler: blackmist ve M3L!H

emreozel22

Üye
*#6984125*# ve *#9072641*# kodlarında hiçbirşey çıkmadı bende?

pskpsk

Üye
    Konu Sahibi
bende denedim, bendede başarısız oldu, sanırım telefonun orjinal yazılımının versiyonu ile ilgili bir sorun sanırım, orjinal sitesindeki yorumları inceleyip anladıklarımı yazacağım

--------------- Ekleme ---------------

şunu deneyin *#5239870*# internal:*#7092463*#

paduk

Üye
60 euro 12 aylık program sınırsız olacağını sanmıyorum

adrenalin913

Üye
arkadaş türkçeyi çok konuştukta herşeyi ingilizce yazmışsınız bu ne yaaa daha açıklayıcı olur yarkdım edicekseniz

abandonware

abandonware

Üye
valla route66 mappış attı bilmen ama godlar samsung starda çalışyo.

kıpır

Üye
fakat masterkey soruyor ayarlar için masterkey nedir samsung s8000 jet için yardımcı olurmusunuz

makkas33

Üye
arkadaşlar bende samsung s8003 jet var pasaport işli; programı açında route66 sync cd/dvd istiyor bu programdan faydalanmam için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

kifu

Üye
arkadaşlar bende samsung s8003 jet var pasaport işli; programı açında route66 sync cd/dvd istiyor bu programdan faydalanmam için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Aynı sorun bende de var...aradım bişey bulamadım hala...

haylaz52

Üye
eline sağlık çalışıyor kardeşim

mahser000

Üye
ya arkadaşım nasıl sınırsız oluyormuş bu ben her dediğini yaptım uydularıda görüyor ama bağlanmıyor ne saçma şey bu ya.

erdogan69

Üye

Bende de aynı sorun var mı, halledebildin mi arkadaş ?

YuNuSZzZzZ

Üye
ben suan yukluyorum insallah olur

sukho

sukho

Üye
kurulumu türkçeye çevirisini yaptım arkadaşlar buyrun

1) indirmeye başlamak için aşağıdaki linke tıklayın.
2) bilgisayarınıza kaydedin.
3) Bilgisayarınızda dosyayı kaydettikten sonra, çift çalıştırmak için dosyayı çift tıklatın.
sihirbaz tamamlanana kadar 4) yönergeleri izleyin.
Bilgisayarınızda 5) Başlat ROUTE 66 Sync.
6) takın telefonunuz bir bellek kartı.
7 USB veri kablosu ile bilgisayara bağlayın) ve sihirbaz tamamlanana kadar talimatları uygulayın.
8) tanımlayın hangi ihtiyaç ve alışveriş sepetinize eklediğiniz ürünler.
9) Tüm ürünler alışveriş sepeti içinde olduğunuz zaman, "Ödeme" seçeneğini seçin. Kredi kartı bilgilerinizi girin ve "Gönder" seçeneğini seçin.
NB: içerik ilk ve bilgisayarınıza indirilir sonra telefonunuza aktarılır.
10 bilgisayarınızdan telefonunuzu çıkarın).
11) ana menüsünde bulunan "Gezinme" seçerek telefonunuzda navigasyon uygulamasını başlatın.

13_RaVeN_13

Üye
kredi kartıyla herkes yapıyor yani nokia nın gözünü seveyim

technoshark

technoshark

Üye
Güzel paylaşım ellerine sağlık

kenansartekin

kenansartekin

Üye
s.a çok teşekkürler benim yurtdışı s-8000 im var ama s-8003 firmvare atılmış kodları girdim harita filan hepsi açıldı normal çalışıyor çok teşekkürler.

sinanpp

sinanpp

Üye
Gavurca ama bu?

master1045

Üye
*#6984125*# ve *#9072641*# kodlarında hiçbirşey çıkmadı bende?

arkadaşım firmwarenikontor et telefona *#1234# yaz firmware ni gör ona göre sor s800xxx gibi bişi olur

----------Eklendi @ 18:07:22 ---------- Yazıldı @ 18:05:27 ----------

arkadaşlar bu ingilizceyi çeviremeyenler

----------Eklendi @ 18:07:50 ---------- Yazıldı @ 18:07:22 ----------

google translate diye bişi var ordan çevirsinler

Üst Alt