diji_irfan33
Üye
Jelly Bean Extreme CM10 AOKP v2.5 Apk
Google Translate çeviri:
✩ ✩ ✩ ✩ DİKKAT
Tema seçici tema uygulayarak zaman "Bu tema yanlış derlenmiş ve uygulanabilir olamaz" diye bir hata alabilirsiniz
✮ ✮ bu sadece Sistem Tema, Reboot geçerlidir Düzeltme ve yine bu tema uygulamak için ✮ ✮
Bu işe yaramazsa onun muhtemelen LCD ekran yoğunluğu 160 çünkü.
180 değiştirmek için aşağıdaki uygulamayı indirin tema uygulamak, ardından 160 geri döner.
✚ ✚ WHATS DAHİL ✚ ✚
Özel, Özgün Tasarım Çalışması
Duvar Kağıdı
3100 Özel Görüntüler!Ben Jelly Bean / Ice Cream Sandwich bakmak seviyorum ama ben hoşlanmadığı bazı şeyler ve ben getirebileceği düşündüm bazı şeyler vardı. İşte bu tema tüm hakkında ne olduğunu. Başka bir düzeye JB & ICS Taking!Bu tema çok farklı renklere sahip
- Onları burada bulun>
✚ ✚ WHATS GEREKLİ ✚ ✚
KÖK gerekli ve Tema Motor destekleyen bir özel ROM edilir★ Bu Tema aşağıdaki ROM ★ için çalışacak
- CM9
- CM10
- AOKP ICS
- AOKP JB
- BAMF
- Slim★ ★ Bu tema mdpi, hdpi için tasarlanmıştır ve xhdpi cihazlar olduğunu ★ ★
✚ ✚ GELİYOR WHATS ✚ ✚
Daha paketleri tenli olmak. Kamera, Galeri, Etc ..
Daha simgeleri temalı olması.
✚ ✚ HAKKINDA BIGDX ✚ ✚
Tüm çalışmalarım bana göre oluşturulur, bignadad
Ben sadece doğru şeyler almak çok zaman harcamak. BigDX birçok güncellemeleri ve yeni kreasyonlar bekliyoruzGoogle'da birçok farklı ADW / GoEX / Nova / Apex temalar bu tema maç oynayın var. BigDX arayarak onlara göz atınOranı için bir dakikanızı ayırın ve benim temalar konusunda yorum yapın
Bu büyük bir fark ve tür yorumlar büyük takdir yapmak yok.Herhangi bir sorunuz / yorumlarla
Gelip gelecek ve daha birçok tema birçok güncellemeleri bekleyinBu tema için tüm duvar kağıtları almak için artı çok daha fazla benim duvar kağıdı uygulaması olsun
✚ ✚ TEMA Seçici'yle NASIL KULLANILIR ✚ ✚
Tema-indir
> Temalar - Ayarlar-git
-Seçiniz JB Extreme ve basın uygulayın
★ ★ bir hata alabilirsiniz: 'Maalesef, bu tema cihazınızın ekran boyutu için varlık eksik' ★ ★
O-Yoksay ve basın yine geçerlidir
-Bir mesaj OK tuşuna basın, SystemUI çöktü diyerek gösterecektir
5-10 saniye ve tema hakkında uygulanacak sonrası SystemUI geri yüklenir
Android:2.3 ve üzeri
✩ ✩ ✩ ✩ DİKKAT
Bu tema rampaları için değil. KÖKLÜ ve CUSTOM ROM çalıştıran cihazlar için için bu tema. Köklenme hakkında daha fazla bilgi için bu bağlantıya bakın
Bu tema rampaları için değil. KÖKLÜ ve CUSTOM ROM çalıştıran cihazlar için için bu tema. Köklenme hakkında daha fazla bilgi için bu bağlantıya bakın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
✩ ✩ ✩ ✩ DİKKAT
Tema seçici tema uygulayarak zaman "Bu tema yanlış derlenmiş ve uygulanabilir olamaz" diye bir hata alabilirsiniz
✮ ✮ bu sadece Sistem Tema, Reboot geçerlidir Düzeltme ve yine bu tema uygulamak için ✮ ✮
Bu işe yaramazsa onun muhtemelen LCD ekran yoğunluğu 160 çünkü.
180 değiştirmek için aşağıdaki uygulamayı indirin tema uygulamak, ardından 160 geri döner.
✚ ✚ WHATS DAHİL ✚ ✚
Özel, Özgün Tasarım Çalışması
Duvar Kağıdı
3100 Özel Görüntüler!Ben Jelly Bean / Ice Cream Sandwich bakmak seviyorum ama ben hoşlanmadığı bazı şeyler ve ben getirebileceği düşündüm bazı şeyler vardı. İşte bu tema tüm hakkında ne olduğunu. Başka bir düzeye JB & ICS Taking!Bu tema çok farklı renklere sahip
- Onları burada bulun>
✚ ✚ WHATS GEREKLİ ✚ ✚
KÖK gerekli ve Tema Motor destekleyen bir özel ROM edilir★ Bu Tema aşağıdaki ROM ★ için çalışacak
- CM9
- CM10
- AOKP ICS
- AOKP JB
- BAMF
- Slim★ ★ Bu tema mdpi, hdpi için tasarlanmıştır ve xhdpi cihazlar olduğunu ★ ★
✚ ✚ GELİYOR WHATS ✚ ✚
Daha paketleri tenli olmak. Kamera, Galeri, Etc ..
Daha simgeleri temalı olması.
✚ ✚ HAKKINDA BIGDX ✚ ✚
Tüm çalışmalarım bana göre oluşturulur, bignadad
Ben sadece doğru şeyler almak çok zaman harcamak. BigDX birçok güncellemeleri ve yeni kreasyonlar bekliyoruzGoogle'da birçok farklı ADW / GoEX / Nova / Apex temalar bu tema maç oynayın var. BigDX arayarak onlara göz atınOranı için bir dakikanızı ayırın ve benim temalar konusunda yorum yapın
Bu büyük bir fark ve tür yorumlar büyük takdir yapmak yok.Herhangi bir sorunuz / yorumlarla
bana ZiyaretKullanıcılar BigDX Temalar hakkında ne diyorsun?
Ben bir yıl şimdi için Google Play üzerinde olmuştur ve ne yaptığımı biliyorum.
Gelip gelecek ve daha birçok tema birçok güncellemeleri bekleyinBu tema için tüm duvar kağıtları almak için artı çok daha fazla benim duvar kağıdı uygulaması olsun
✚ ✚ TEMA Seçici'yle NASIL KULLANILIR ✚ ✚
Tema-indir
> Temalar - Ayarlar-git
-Seçiniz JB Extreme ve basın uygulayın
★ ★ bir hata alabilirsiniz: 'Maalesef, bu tema cihazınızın ekran boyutu için varlık eksik' ★ ★
O-Yoksay ve basın yine geçerlidir
-Bir mesaj OK tuşuna basın, SystemUI çöktü diyerek gösterecektir
5-10 saniye ve tema hakkında uygulanacak sonrası SystemUI geri yüklenir
Eğer başka bir tema gelen-Eğer, sen yeniden başlatmanız gerekebilir
Android:2.3 ve üzeri