jelatin hakkında sorular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
jelatin hakkında sorular
5 tlye kaliteli jelatin var mıdır?önereceğiniz marka var mı?jelatin ince olacak ve şeffaf olmayacak yanılmıyorsam demi?

[ENGİN]

Üye
mat olan ekran filmleri var parmak kayganlıgı iyi ve parmak izi kalmıyor

Tepkiler: atakan25

SheFy

Üye
Mat derken nasıl yani daha mi az ışık geçiriyo

[ENGİN]

Üye
evet öyle bişey ekran parlaklıgını çok az bozuyo

kaqan18

Üye
z ile başlayan bi marka vardi fiyat biraz tuzluydu ama iş görecek bişey hatta adını hatırlasam Bende alacam bilen var mi acep

z ile başlayan bi marka vardi fiyat biraz tuzluydu ama iş görecek bişey hatta adını hatırlasam Bende alacam bilen var mi acep

zagg invisible shield olabilir mi ? gerçekten başarılı bir ürün hatta cover bulabilirsen mis gibi olur

bu mat olanların bi avantajıda güneşte parlamayı önlüyor olması bu sayede güneşte bi nebze olsun daha parlak görüntü albiliyoruz ekrandan. Bu da iyi bişey. Birde şu var daha önce mat kullanmadım bilemycem ama şunu mantık yürüterek çıkardım. Mat koruyucular hem parmak izi bırakmaz hem de c7 gibi dikkatli bakılınca piksellerin seçilebildiği ekranlarda, hafif bulanıklık etkisiyle görüntüler daha bi yumuşak gelicektir.

[ENGİN]

Üye

aynen sadece bir sorunu var ekran kaydırmada hışırtı çıkarıyo

5 tl likten bi hayir bekleme bence ben hep 20 tl lik aliyor parmak izi birakmiyor.

ben türkcellden aldım 5 tl 6 aydır hava bile yapmadı yağ gibi kayıyor

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kalitesi kadar uygulanması da önemli yapıştıran iyi yapıştırmalı ben 1 aya yakındır jelatinsiz kullanıyorum ekranı yaptırınca ya ttec yada zegg alacağım

benimkini kız yapıştırmıştı eline sağlık valla sağ alt köşede ufak bi kabarık oldu en köşede üç çizginin alt tarafı çabuk çıkar dedim ordan hava alır dedim ama hala aynı çıkmıyor hiç şişmiyorda

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
şanslısın hocam nazar değmesin

Kız sağolsun baya uğraştı rahat 5 dk telefonu ordan almıştım 5 tl idi benden parada almadı ztn içinden özel bez gibi birşey çıkıyor onunla iyice temizleyin hatta ışığa falan tutun en ufak leke kalmasın sonra güzelce uygulayın acele etmeden tak çıkar yaptınmı düzgün tutmuyor ztn bi kerede yapın

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

valla benim öyle el işlerine becerim yoktur yapmam yaptırırım direk

bende almayı düşünüyorum ama ekran kalitesini düşürdüğü için almk istemiyorum orjinal jelatini druyo zaten üzerinde

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
ekranı bozmayan birşey bulabilirim inşallah bu hafta alacaktım çok para harcadım alamadım

---------- Eklendi @ 18:11:26 ---------- Yazıldı @ 18:09:34 ----------

ekran kalitesini bozmayan birşey bulurum inşallah bu hafta çok para harcadım alamadım

muro133

Üye
Bide ayna turunde ekran jelatinleri var bu konuda bilginiz varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...