Öneri Jb'siz telefona ücretsiz uygulama indirdikten sonra atma sorununa son.

Sponsorlu Bağlantılar

Alihansd

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
Jb'siz telefona ücretsiz uygulama indirdikten sonra atma sorununa son.
Evvvet beyler başlıktada gördüğünüz gibi aynı sorun bende de vardı; uygulamayı indirdikten 1 hafta sonra uygulamaya tıklarken direk atıyordu, derin bi araştırma yaptım kimsenin şikayeti olmadığı bi program buldum, bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum en az 50 TL'lik uygulama indirmişimdir :) Linki veriyorum yalnız telefona yüklüyosunuz uygulamayı unutmayın :)) Güle güle kullanın...

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Bunda gelen ve giden aramaları kaydeden Program varmı sorunsuz çalışan???

Alihansd

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
App Store'deki bütün uygulamalar var hocam onu denemen lazım yani, ben aradımda bulamamıştım, daha doğrusu buldumda türkiye seçeneği yok hiç birinde
Mesela şuan gta sanandreası indiriyorum; app storeda 15 tl olan uygulamayı :)

• Beğen
Tepkiler: shadow-mavi
Akhtoher

Akhtoher

Üye
App Store'deki bütün uygulamalar var hocam onu denemen lazım yani, ben aradımda bulamamıştım, daha doğrusu buldumda türkiye seçeneği yok hiç birinde
Mesela şuan gta sanandreası indiriyorum; app storeda 15 tl olan uygulamayı :)
linkteki uygulamayı telefona indiriyoruz başka bir şey yapıyormuyuz ?

Alihansd

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
hayır hocam safariden girip indir vshare ve diğer mağazalar gibi aynı ama çince tabiki :)

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
snn programa bakmadım ama yapamayanlar için 25pp diye bir program da vardı o bu da olabilir :D

Alihansd

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
Bende kasma gibi bi sıkıntı olmadı hocam :) Yok hocam 25 pp'yi önermiyorum bizzat yaşadım programlar 1 hafta sonra açmıyo delirtiyo heleki indirdiğin oyun içinde rekor yaptıysan...

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
memolim83

memolim83

Üye
Evet yükledim uygulamayı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iPhone 6 Plus'a safariden yüklemeye çalışıyorum yükle dedikten sonra bir işaret çıkmıyor?
Yüklenmiş ana sayfadaymışta androidten geçince böyle oluyor işte şimdi fark ettim :D

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Evvvet beyler başlıktada gördüğünüz gibi aynı sorun bende de vardı; uygulamayı indirdikten 1 hafta sonra uygulamaya tıklarken direk atıyordu, derin bi araştırma yaptım kimsenin şikayeti olmadığı bi program buldum, bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum en az 50 TL'lik uygulama indirmişimdir :) Linki veriyorum yalnız telefona yüklüyosunuz uygulamayı unutmayın :)) Güle güle kullanın...

Verdin linke girdim hocam cince ama nerede proyu indirme linki

Alihansd

Alihansd

Üye
    Konu Sahibi
Hocam orda iphone simgesi var ona tıklayıp telefonundan indiriceksin