ByBlaCk4
Üye
Ext4 surumlerden birini kuracaksan oyle yukleyebilirsin.
Konuyu güncelle 3.2.0 sürümü varkerneli yuklemeyi ve baska sitede cwm ile normal rom yukler gibi install rom from sd card yoluyla bende boyle yuklersem bisey olurmu
ben şimdi lite rom kullanıyorum sıkıntı olmaz demi bide hangisini kullanayım link atarmısınExt4 surumlerden birini kuracaksan oyle yukleyebilirsin.
ben şimdi lite rom kullanıyorum sıkıntı olmaz demi bide hangisini kullanayım link atarmısın
En performanslı peqasusplus la row mu ??
Sıkıntı olmaz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu kullan
Performance veya interactive en iyi performansı verdi benim cihazda
Diğerinide sioplus seç
Bunu Normal Rom Yükler gibi yükliyeceğiz demi
Ewet recovery moddan rom flaslar gibi flaslıcan4.4.x romlar icin 3.2.0 sürümü var bunun ben kullanıyorum ve gayet basarılı performans konusunda gelisme var
Brick Olursa ve bu konuyu açan arkadaşda söylemiş nasıl kurulduğu,
hangisi doğru
Nerden anlıyacağız f2fs yada ext4 olduğunu ?Ben kurulumu okumadım direk flasladım ve calıstı
Benim cihaz ext4 tabanlı
Seninki f2fs olabilir bence sen kuruluma göre yükle
Az arttırısan yanmaz ama cok arttırırsan yanma riski varşu nova thors ta gelişmiş te cpu gerilimini arttırsak anakart yanarmı ?
Bilmiyom benim tel cm11 ve ext4 tabanlı kernel yükledim ve calıstı ordan anladım benNerden anlıyacağız f2fs yada ext4 olduğunu ?
Zaten varsayilan varsayilan dosya sistemi ext4 ace 2 de. Uzun kurulum sadece f2fs versiyonlar icin.Benim paylastığım romlarda ext 4 surumlerini direk flaslayınca sorunsuz calısıyo
Tesekkurler
Konuyu güncelle 3.2.0 sürümü var
Ben zzmoove + row oneririm.En performanslı peqasusplus la row mu ??
Varsayilan dosya sistemi ext4 ace 2 de. Ext4 u direk kurabilirsin. O uzun anlatim sadece f2fs surumleri icin nasil f2fs ye cevirilecegi anlatiliyor orda bide.Brick Olursa ve bu konuyu açan arkadaşda söylemiş nasıl kurulduğu,
hangisi doğru
Varsayilan dosya sistemi ext4 ace 2 de. Ext4 u direk kurabilirsin. O uzun anlatim sadece f2fs surumleri icin nasil f2fs ye cevirilecegi anlatiliyor orda bide.
Bunu oneririm su an en yeni surum buben lite rom kullanıyorum bana hangisini önerirsin link atarmısın
Bunu oneririm su an en yeni surum bu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Direk cwm den rom yukler gibi kurabilirsin.
Olmaz. Olursa duzeltirizBRİCK OLMAZ DEMİ
Allah Senden Ve Byblack4 den razı olsun sizin sayenizde kernel yükledim teşekkürlerBunu oneririm su an en yeni surum bu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Direk cwm den rom yukler gibi kurabilirsin.
Az arttırısan yanmaz ama cok arttırırsan yanma riski var
Bilmiyom benim tel cm11 ve ext4 tabanlı kernel yükledim ve calıstı ordan anladım ben
Allah Senden Ve Byblack4 den razı olsun sizin sayenizde kernel yükledim teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?