[JB] 4.1.2 Galaxy S2 I9100 Omega ROM (Kaçmaz 0 Bug..)

Konu Sahibi

12 kb dosya mı usta o torrent dosyası

agabey06

Üye
indirdim yüklüyorum bakalım ne olacak

yükleme yapmadan önce şarj tam doluydu enerji permonmansı nasıl görecez ama kurulumdaki görseller güzel güzel bişeye benziyor bakalım neymiş

Rom eyw güzel ama 5 saat sonra tekrar MIUI kurdum niye diyeceksiniz Bu rom şarjın anasını aglatıyor zaten görsellerden belliydi vede aramaları görmek istedigimde baya baya kasılıyor bana kasılmayacak az şarj yiyecek rom lazım görsellik ikinci plan benim gibi düşünene MIUI 2.6, hareketler canlı olsun şarj problem degil diyen ler için bu.
Archangelll yinede eyv başkan güzel çalışma sgl..

Konu Sahibi

Kardesim bu ROM u ben kullaniyorum suan hala 4.30 saatte yuzde 1 gidiyor bekleme suresi hicbirseyde kasmiyir telefonunda hata var

kardeşim iki gundur kullanıyorum hiç bir sorun yoktu taki bu güne kadar bugun video cekerken telefon dondu ne kapanıyodu nede videodan cıkılıyodu bende pilini cıkardım tekrar taktım açmaya calıştıgımda sarı unlemmde kaldı açılmadı bende orjinal yazılım yükledim ama begenmedimi unutmusum orjinal yazılımı tekrardan bunu yüklicem ama neden böle bişi oldu tekrardan olurmu ?

Konu Sahibi

Usta hicc bir fikrim yok ama bu ROM dan degil virusten kaynaklaniyor olabilir ben surekli video ceken biriyim cnku hic olmadi youtube ta videolarim var yani

Karsperky mobile security yukluydu dun gece yuklemistim hatta vitus bulamamisti tavsiye ettigin program varmi virus olduna eminmisin tekrardan yapmaz umarim ya

eyvallah tekrardan yükleyip denicem ama duydugum kadarıyla bugun v19.2 cıkcakmıs onu yuklucem cıkarsa burdada payaş istersen güzel olcak diyolar

Konu Sahibi
eyvallah tekrardan yükleyip denicem ama duydugum kadarıyla bugun v19.2 cıkcakmıs onu yuklucem cıkarsa burdada payaş istersen güzel olcak diyolar

Ya hani orjinal firmware cikti ya onu gelistirirlerse cok iyi olur been surekli kontrol ediyorum

Ya hani orjinal firmware cikti ya onu gelistirirlerse cok iyi olur been surekli kontrol ediyorum

Kesinlikle katiliyorum ama v19.2 yeni cikan yazilim uzerine olcakmis ama gelistirilmisini yapmiyolar tamamen degilstiriyolar omega ayarlari filan sadece buglari giderip multi window filan ekleseler tam super olur .d

Konu Sahibi
Kesinlikle katiliyorum ama v19.2 yeni cikan yazilim uzerine olcakmis ama gelistirilmisini yapmiyolar tamamen degilstiriyolar omega ayarlari filan sadece buglari giderip multi window filan ekleseler tam super olur .d

Bencede ne zaman cikar peki ben arastiriyorum bulamiyorum

v19.2 cıktı ayırlı olsun ben indiriyorum su anda birazdan kurucam

- - - Eklendi - - -

kurdum simdi telefon acılıyor

agabey06

Üye
Kardesim bu ROM u ben kullaniyorum suan hala 4.30 saatte yuzde 1 gidiyor bekleme suresi hicbirseyde kasmiyir telefonunda hata var

başkan tamam telefonum hatalı diyelim de neden başka romlarda şarj sıkıntı olmuyor.
vede telefonda nasıl bi hata olmalıki o romda kasılsın başka romda kasılmasın

Konu Sahibi
başkan tamam telefonum hatalı diyelim de neden başka romlarda şarj sıkıntı olmuyor.

Yukleme bu ROM u usta haklisin o kadar kisi kullaniyor bu drumdan sikayetci degiller sen haklisin kardesim o telefona wipe yapmani oneririm.

- - - Eklendi - - -

Telefonun hafızasındaki herşeyin yedeğini al önemli olan sonra hafıza kartı sim kartı çıkar Telefona wipe chache wipe data falan yap sonra ROM u yüklerken Omegayı hani no wipe diyor ya sen onu değil diğerini seç öyle yükle ROM u hiç bir şeyin kalmaz telefonda sıkıntıda olmaz

kaymen

Üye

kardeşim bunu yükledimde şimdi tel donuyor açmaya kalktıgımda omegalı android canavarı sürekli yürüyor başkada birşey gelmiyor tel açılmıyor anlayacağın buna çözümün varmı

Konu Sahibi
kardeşim bunu yükledimde şimdi tel donuyor açmaya kalktıgımda omegalı android canavarı sürekli yürüyor başkada birşey gelmiyor tel açılmıyor anlayacağın buna çözümün varmı

Var 10 dakika fazla bekleyin