Ediz Yiğit
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sonunda geldi fm radyo uygulaması. Teşekkürler.
Nasıl ya, cihaz fm radyo uygulaması olmadan mı geliyordu ? :/
Fw güncellemesinde gelecek radyo uygulaması.Nasıl ya, cihaz fm radyo uygulaması olmadan mı geliyordu ? :/
Telefonun yazılımı henüz Beta'da sayılır. Bırak da olmasın. Ki, MeeGo için birçok şeyi düzelten ve bazı şeyleri ekleyen yazılım güncellemesi Nokia tarafından yıl bitmeden sunulacak.
Saçma değil mi ? Telefonu içinde beta bir yazılımla piyasaya sürmek, kullanıcılarını eksik yazılımlarla ve sorunlarla uğraştırmak Nokia'ya yakışmıyor bence.
N9'daki yazılım beta değil, beta olan yazılım N950'deki. Meego daha yeni bir sistem, 1.2 sürümünde. Nokia bunu mümkün olduğunca düzgün bir şekilde piyasaya sürdü. İlk güncellemesi de yakında sürülecek.Saçma değil mi ? Telefonu içinde beta bir yazılımla piyasaya sürmek, kullanıcılarını eksik yazılımlarla ve sorunlarla uğraştırmak Nokia'ya yakışmıyor bence.
N9 mu kullanıyorsun?Calistirabilen varmi? Yukledim sorun yok ama on yapinca ses gelmiyor. Kulaklik taktim reboot da ettim ???
N9 mu kullanıyorsun?
Nerden ne zaman ve kaça aldığını sorabilir miyim?
Nerden ne zaman ve kaça aldığını sorabilir miyim?
Pahalıymış ya. Peki nasıl memnun musun?Gecen hafta aldim, 643USD Dubai.
peki iyi günlerde kullanSuper telefon
geçen gün beykozda bi müşterimde gördüm n9 oda tayvandan almış benim n950 karşılaştırdık ilk göze batan ekran farkı oldu onun ekranı inanılmaz kaliteli renklerdeki canlılık kendini belli ediyor led lcd den her zaman üstün bence sanırım 1 aya kalmaz türkiyede olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?